DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 841 Çözümler 18 9 Aralık 2023 #11 AhmetKonyaspor dedi: Warhammer: End times - vermintide güzeldir. Zombi değil de mutant farelerle savaşıyoruz. Paran varsa warhammer: Vermintide 2 daha iyi grafiksel açıdan. Genişletmek için tıkla... Vermintide 2 kütüphanemde varmış bir bakacağım teşekkürler. Dead Island 2 alınmaya değer mi Epic'te iyi fiyata düşmüş. Son düzenleme: 13 Aralık 2023
AhmetKonyaspor dedi: Warhammer: End times - vermintide güzeldir. Zombi değil de mutant farelerle savaşıyoruz. Paran varsa warhammer: Vermintide 2 daha iyi grafiksel açıdan. Genişletmek için tıkla... Vermintide 2 kütüphanemde varmış bir bakacağım teşekkürler. Dead Island 2 alınmaya değer mi Epic'te iyi fiyata düşmüş.
Vendetta9393 Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 250 13 Ocak 2024 #12 AhmetKonyaspor dedi: Warhammer: End Times - Vermintide güzeldir. Zombi değilde mutant farelerle savaşıyoruz. Paran varsa Warhammer: Vermintide 2 daha iyi grafiksel açıdan. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim ben de yeni bitirdim days gone oyununu. Benzer oyun bakıyordum. Mutant, zombi farketmez.
AhmetKonyaspor dedi: Warhammer: End Times - Vermintide güzeldir. Zombi değilde mutant farelerle savaşıyoruz. Paran varsa Warhammer: Vermintide 2 daha iyi grafiksel açıdan. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim ben de yeni bitirdim days gone oyununu. Benzer oyun bakıyordum. Mutant, zombi farketmez.