FuryK Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #1 Sizce indirimlerden hangi paketi almalıyım?
Alparslan Keskin Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 156 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia Geforce GTX 1050 - İntel Core İ7 7700HQ - 16 Gb Ram - 1 TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2023 #2 Call of Duty oyunları güzel fakat sen tercihini bu 2'li ile yap Wolfenstein 2 ve Days Gone olabilir ben bile kararsız kaldım.
Call of Duty oyunları güzel fakat sen tercihini bu 2'li ile yap Wolfenstein 2 ve Days Gone olabilir ben bile kararsız kaldım.
FuryK Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #3 Alparslan Keskin dedi: Call of Duty oyunları güzel fakat sen tercihini bu 2'li ile yap Wolfenstein 2 ve Days Gone olabilir ben bile kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam yapabilsem yaparım ama bütçe tam 108 TL o yüzden bunlar arasında kaldım.
Alparslan Keskin dedi: Call of Duty oyunları güzel fakat sen tercihini bu 2'li ile yap Wolfenstein 2 ve Days Gone olabilir ben bile kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam yapabilsem yaparım ama bütçe tam 108 TL o yüzden bunlar arasında kaldım.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 6 Temmuz 2023 #4 Wolfenstein 2’yi kesin oyna.
FuryK Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #5 Berk Count dedi: Wolfenstein 2'yi kesin oyna. Genişletmek için tıkla... O zaman 2. seçenek.
Alparslan Keskin Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 156 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia Geforce GTX 1050 - İntel Core İ7 7700HQ - 16 Gb Ram - 1 TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2023 #6 FuryK dedi: Hocam yapabilsem yaparım ama bütçe tam 108 TL o yüzden bunlar arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... O zaman Days Gone al.
FuryK dedi: Hocam yapabilsem yaparım ama bütçe tam 108 TL o yüzden bunlar arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... O zaman Days Gone al.
FuryK Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #7 Alparslan Keskin dedi: O zaman Days Gone al. Genişletmek için tıkla... Vallahi daha da kararsız kaldım hocam şimdi oyunların oynama süresine baktım Days Gone hepsinden daha uzun sürüyor ama bir yandan da tek oyun almak istemiyorum bayağı kararsız kaldım.
Alparslan Keskin dedi: O zaman Days Gone al. Genişletmek için tıkla... Vallahi daha da kararsız kaldım hocam şimdi oyunların oynama süresine baktım Days Gone hepsinden daha uzun sürüyor ama bir yandan da tek oyun almak istemiyorum bayağı kararsız kaldım.
Alparslan Keskin Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 156 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia Geforce GTX 1050 - İntel Core İ7 7700HQ - 16 Gb Ram - 1 TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2023 #8 Aga sen kendini dinle hangisine biraz daha sıcak bakıyorsan onu al pişman olmazsın en azından.
FuryK Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #9 Alparslan Keskin dedi: Aga sen kendini dinle hangisine biraz daha sıcak bakıyorsan onu al pişman olmazsın en azından. Genişletmek için tıkla... Tercihimi Days Gone'dan yana kullanacağım teşekkürler.
Alparslan Keskin dedi: Aga sen kendini dinle hangisine biraz daha sıcak bakıyorsan onu al pişman olmazsın en azından. Genişletmek için tıkla... Tercihimi Days Gone'dan yana kullanacağım teşekkürler.