Marmaris beyfendisi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #1 Herkese merhaba. Steam sonbahar indirimine ikisi de girmiş. Şu an bir tanesi alabilirim. Sizce hangisi hikaye ve görsel açıdan daha iyidir?
Herkese merhaba. Steam sonbahar indirimine ikisi de girmiş. Şu an bir tanesi alabilirim. Sizce hangisi hikaye ve görsel açıdan daha iyidir?
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.896 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #2 Marmaris beyfendisi dedi: Herkese merhaba. Steam sonbahar indirimine ikisi de girmiş. Şu an bir tanesi alabilirim. Sizce hangisi hikaye ve görsel açıdan daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Ben Cyberpunk 2077 tercih ederdim.
Marmaris beyfendisi dedi: Herkese merhaba. Steam sonbahar indirimine ikisi de girmiş. Şu an bir tanesi alabilirim. Sizce hangisi hikaye ve görsel açıdan daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Ben Cyberpunk 2077 tercih ederdim.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #3 Marmaris beyfendisi dedi: Herkese merhaba. Steam sonbahar indirimine ikisi de girmiş. Şu an bir tanesi alabilirim. Sizce hangisi hikaye ve görsel açıdan daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Ben bug falan göremedim. 1 2 animasyon bugu vardı mesela elimiz bardağın içinde gözüküyordu. Ama başka bug yok oynanabilir. Tek sıkıntı Rx550 20 fps oynuyorum.
Marmaris beyfendisi dedi: Herkese merhaba. Steam sonbahar indirimine ikisi de girmiş. Şu an bir tanesi alabilirim. Sizce hangisi hikaye ve görsel açıdan daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Ben bug falan göremedim. 1 2 animasyon bugu vardı mesela elimiz bardağın içinde gözüküyordu. Ama başka bug yok oynanabilir. Tek sıkıntı Rx550 20 fps oynuyorum.