Days Gone vs Hitman World of Assassination

Nresar

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangisini almalıyım veya bunlar yerine hangi oyunları önerirsiniz? Ama bu ikisi arasında kaldım.

Ben kel adamı alırdım. 1 2 ve 3. oyunları barındırıyor. Hikayesi de güzel bence.

Hitman alınacaksa expansion packlerle falan almanı tavsiye ederim.

Peki bu ikisi dışında yakın fiyatlarda önerebileceğiniz başka oyun var mı?

Peki bu ikisi dışında yakın fiyatlarda önerebileceğiniz başka oyun var mı?
AC Valhalla var. Ben çok sevmiyorum ama çok seveni var(Bence Ubisoft Origins'ten sonra bütün AC oyunlarını ısıtıp ısıtıp kakaladı millete).

AC Valhalla var. Ben çok sevmiyorum ama çok seveni var(bence Ubisoft Origins'ten sonra bütün AC oyunlarını ısıtıp ısıtıp kakaladı millete).

Mirage hariç hepsi var seride evet öyle oldu ama son üç oyunu sanki AC oyunu değilmiş gibi oynayınca kötü değiller bağımsız olarak güzel ama RPG'ye döndü seri Mirage'den sonra bakalım ne olacak.

Mirage hariç hepsi var evet öyle oldu ama son üc oyunu sanki AC oyunu değilmiş gibi oynayınca kötü değiller bağımsız olarak güzel ama RPG'ye döndü seri Mirage'den sonra bakalım ne olacak.

Bence de. İnşallah Ubisoft saçma sapan oyun yapma fikrinden vazgeçer.

Hitman'de bir şey yok boş boş suikast yapıyorsun hayranı olsaydın çoktan almıştın zaten. Bu nedenle Days Gone alman daha iyi olur geniş bir dünyası ve Türkçe destekli fena olmayan hikayesi var.

Hitman'de bir şey yok boş boş suikast yapıyorsun hayranı olsaydın çoktan almıştın zaten. Bu nedenle Days Gone alman daha iyi olur geniş bir dünyası ve Türkçe destekli fena olmayan hikayesi var.

Aslıında Hitman'i alasım gelmiyor Days Gone dada birçok kötü yorum var şu anlık başka bir şey çıkmazsa Days Gone alacağım aslında sepeti doldurmaya çalışıyorum bu fiyatlara yakın başka oyun var mıdır acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…