Days Gone vs Horizon Zero Dawn vs Cyberpunk 2077

Makaleler
3
Yer
Antalya/Turkey
Merhabalar, Epic Games yeni ay yılı indirimlerinden 130 TL kupon ile birlikte bir oyun alacağım bu 3 oyun arasında kaldım, sizce hangisini tercih etmeliyim? Bu 3 oyundan bir tanesi ve kena ile birlikte alacağım.

Bu 3 oyun arasından bitirmeye dayanabildiğim tek oyun Cyberpunk 2077 zevk ile bitirdiğim diğerlerine dayanamadım.

Eğer RDR 2 oynamadıysan RDR 2'yi düşün bence. Bana ilk başta yavaş gibi gelmişti ama içine girince şöyle 5dk oynar çıkarım diyip 2-3 saat harcıyorsun en az. Müthiş bir deneyim. En sevdiğim olay da yaşanan bir olaydan sonra insanların tepkileri değişiyor.
*******Çok ufak bir spoiler vereceğim****
Ormanda yardım ettiğin bir kişiyle kasaba karşılaşınca sana teşekkür edebiliyor.****
Ve zaman ilerledikçe şehirler değişiyor karakterin değişiyor. Yaşayan bir dünya var yani.

Days Gone. Kesinlikle. Cyberpunk 2077 göz yoran, basit hikayeye sahip bir oyun. Days Gone resmen seni sürüklüyor hikaye derinliği çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…