Days Gone vs The Walking Dead bundle

Apexun

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, başlıktan da anlaşılacağı üzere Days Gone ve The Walking Dead Ultimate Steam bundle arasında kaldım. Fiyatları aşağı yukarı aynı sizce tercihim hangisinden yöne olmalı?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Days Gone'u oynamadım ama TWD gerçekten bir başyapıt TWD tavsiye ederim ama dediğim gibi Days Gone'u bilmiyorum kıyaslama yapamam.

TWD Ultimate Steam Bundle bence gereksiz, Telltale Definitive Series daha iyi olur.

TWD Ultimate gereksiz olur hocam, Telltale Definitive Series + Days Gone alabilirsiniz. Telltale sürümde bütün bölümler vs. var yani TWD Ultimate ile aynı farkları yok. Aradaki fiyat farkına değecek hiçbir şey de bulunmuyor, haliyle 30 TL'ye tertemiz seri.

Alırsam hikayesiyle birlikte oyunu baştan sona bitirmek istiyorum ondan ötürü bundle olarak satın alma taraftarıyım.
Telltale Definitive Series'de serideki tüm oyunlar + DLC'ler bulunuyor zaten. Ultimate Steam Bundle'da Definitive Series'ten farklı olarak VR oyunu Saints and Sinners bulunuyor. Bu oyun da VR cihazın yoksa gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…