2 279683 Hectopat Katılım 18 Eylül 2019 Mesajlar 408 23 Temmuz 2021 #1 Başlıktaki gibi PS 4 Slim var hangi oyunu alsam bilmiyorum ne diyorsunuz?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.737 Makaleler 3 Çözümler 59 23 Temmuz 2021 #2 Until Dawn, birkaç saatlik korku-gerilim oyunu. Days Gone, uzun ve aksiyon-macera-korku-gerilim türünden bir oyun. İkisini de oynadım, hikayeli oyun seviyosanız Until Dawn derdim. Days Gone biraz sıkıntılı bir oyun.
Until Dawn, birkaç saatlik korku-gerilim oyunu. Days Gone, uzun ve aksiyon-macera-korku-gerilim türünden bir oyun. İkisini de oynadım, hikayeli oyun seviyosanız Until Dawn derdim. Days Gone biraz sıkıntılı bir oyun.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 10.006 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 23 Temmuz 2021 #3 Until Dawn film tadında bir oyundu, oynanabilir. Days Gone hiç oynamadığım için bir şey diyemeyeceğim.
Until Dawn film tadında bir oyundu, oynanabilir. Days Gone hiç oynamadığım için bir şey diyemeyeceğim.