UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.878 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 24 Mayıs 2021 #1 Beyzbol sopası, balta vs alıyorum ama silahı değiştirdikten sonra tekrar geçiş yapamadım. Hangi tuş ile oluyor?
Beyzbol sopası, balta vs alıyorum ama silahı değiştirdikten sonra tekrar geçiş yapamadım. Hangi tuş ile oluyor?
arelyean Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #2 bana da yardımcı olur musunuz?
deng28 Centipat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #3 nasıl oluyo anladım 3 yıldır araştırıyorum
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.878 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 8 Kasım 2024 #4 deng28 dedi: nasıl oluyo anladım 3 yıldır araştırıyorum Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam sol fareye basınca sopayı savuruyordu. Sağ fare basınca silahta nişana geçiyor, sadece sol fare de yakın dövüş silahıydı.
deng28 dedi: nasıl oluyo anladım 3 yıldır araştırıyorum Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam sol fareye basınca sopayı savuruyordu. Sağ fare basınca silahta nişana geçiyor, sadece sol fare de yakın dövüş silahıydı.
deng28 Centipat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #5 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Yanlış hatırlamıyorsam sol fareye basınca sopayı savuruyordu. Sağ fare basınca silahta nişana geçiyor, sadece sol fare de yakın dövüş silahıydı. Genişletmek için tıkla... buldum reis afetzede çarkında yakın dövüş seçicekmişiz
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Yanlış hatırlamıyorsam sol fareye basınca sopayı savuruyordu. Sağ fare basınca silahta nişana geçiyor, sadece sol fare de yakın dövüş silahıydı. Genişletmek için tıkla... buldum reis afetzede çarkında yakın dövüş seçicekmişiz