E em95 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 409 Çözümler 2 2 Haziran 2021 #1 Oyuna devam etmeye gerek var mı? Yan görevler önemli bir şey oluyor mu, ve zombileri öldürme yerlerini de yapmadım sıkıntı olur mu?
Oyuna devam etmeye gerek var mı? Yan görevler önemli bir şey oluyor mu, ve zombileri öldürme yerlerini de yapmadım sıkıntı olur mu?
A Atilla1 Centipat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 258 Çözümler 1 3 Haziran 2021 #2 em95 dedi: Oyuna devam etmeye gerek var mı? Yan görevler önemli bir şey oluyor mu, ve zombileri öldürme yerlerini de yapmadım sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Oyuna devam ederseniz secret sahneyi bulabilirsiniz sadece aklınızda zero ile ilgili soru işareti kaldıysa devam edin derim yada internetten sahneyi izleyebilirsiniz.
em95 dedi: Oyuna devam etmeye gerek var mı? Yan görevler önemli bir şey oluyor mu, ve zombileri öldürme yerlerini de yapmadım sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Oyuna devam ederseniz secret sahneyi bulabilirsiniz sadece aklınızda zero ile ilgili soru işareti kaldıysa devam edin derim yada internetten sahneyi izleyebilirsiniz.