F Foreverx Picopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 104 21 Ocak 2022 #1 Merak ettiğim bir şey var arkadaşlar Days Gone oyunundan FSR destegi var mı?
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 21 Ocak 2022 #2 Hatırladığım kadarıyla yoktu. Artı 0 Eksi
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.096 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 21 Ocak 2022 #3 Hayır, yok. Artı 0 Eksi
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #4 Yok ama o oyunu PC de bitirdim optimizasyonu hikayesi falan her şeyi güzel hayatım da oynadığım en temiz oyundu. Artı 0 Eksi
Yok ama o oyunu PC de bitirdim optimizasyonu hikayesi falan her şeyi güzel hayatım da oynadığım en temiz oyundu.
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 21 Ocak 2022 #5 Bloodlinee dedi: Yok ama o oyunu PC de bitirdim optimizasyonu hikayesi falan her şeyi güzel hayatım da oynadığım en temiz oyundu. Genişletmek için tıkla... Aşırı underrated bir oyun hocam bu konuda katılıyorum size Artı 0 Eksi
Bloodlinee dedi: Yok ama o oyunu PC de bitirdim optimizasyonu hikayesi falan her şeyi güzel hayatım da oynadığım en temiz oyundu. Genişletmek için tıkla... Aşırı underrated bir oyun hocam bu konuda katılıyorum size
KS KS F Foreverx Picopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 104 22 Ocak 2022 #6 Bloodlinee dedi: Yok ama o oyunu PC de bitirdim optimizasyonu hikayesi falan her şeyi güzel hayatım da oynadığım en temiz oyundu. Genişletmek için tıkla... Hocam optimizasyonu duydum bayağı iyiymiş. Artı 0 Eksi
Bloodlinee dedi: Yok ama o oyunu PC de bitirdim optimizasyonu hikayesi falan her şeyi güzel hayatım da oynadığım en temiz oyundu. Genişletmek için tıkla... Hocam optimizasyonu duydum bayağı iyiymiş.
BLXXDLXVER Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #7 Bloodlinee dedi: Yok ama o oyunu PC de bitirdim optimizasyonu hikayesi falan her şeyi güzel hayatım da oynadığım en temiz oyundu. Genişletmek için tıkla... Aynen kanka optimizasyonu iyi, çoğu yerde 60'tan 30-20 FPS'ye kadar düşüyor, arada oyun'da çok ağır FPS düşmesi oluyor, oyunu kapatıp açmam gerekiyor, optimizasyondan anlamıyorsan söylemen yeter. Artı 0 Eksi
Bloodlinee dedi: Yok ama o oyunu PC de bitirdim optimizasyonu hikayesi falan her şeyi güzel hayatım da oynadığım en temiz oyundu. Genişletmek için tıkla... Aynen kanka optimizasyonu iyi, çoğu yerde 60'tan 30-20 FPS'ye kadar düşüyor, arada oyun'da çok ağır FPS düşmesi oluyor, oyunu kapatıp açmam gerekiyor, optimizasyondan anlamıyorsan söylemen yeter.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.096 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 26 Mayıs 2025 #8 Konuyu hortlatmissin ama sorayim, bilgisayarinin ozellikleri ne? O oyun o kadar agir bir oyun degil. Artı 0 Eksi