Days Gone'da mod nasıl kurulur?

Modların çoğu .pak uzantılı sanırsam onları da ''%LocalAppData%\BendGame\Saved\Paks'' buraya atacaksın. Modlar birbiri ile çakışır ise kaldırırsın birinden birini.

Bu tarz kurulumu olan başka mod var mıdır pek bilmiyorum, bu modun yapımcısı diğerleri gibi .pak uzantılı yapmamış. Açıklamaya bakarsan kurulumunun nasıl olduğu yazar, .pak yazıyor ise nasıl kuracağını biliyorsun.

Modların çoğu .pak uzantılı sanırsam onları da ''%LocalAppData%\BendGame\Saved\Paks'' buraya atacaksın. Modlar birbiri ile çakışır ise kaldırırsın birinden birini.

Bu tarz kurulumu olan başka mod var mıdır pek bilmiyorum, bu modun yapımcısı diğerleri gibi .pak uzantılı yapmamış. Açıklamaya bakarsan kurulumunun nasıl olduğu yazar, .pak yazıyor ise nasıl kuracağını biliyorsun.
teşekkür ederim. Seni seviyorum <3

1- %LocalAppData%\BendGame\Saved\ buraya gidip 'paks' adında yeni bir klasör oluştur, sonrasında oyunun kurulu olduğu yerde (days Gone\BendGame\Content) sfpaks adlı dosyayın ismini sfpakss olarak değiştir.

2- indirdiğin modu RAR'dan çıkartıp .pak uzantılı dosyayı ''%LocalAppData%\BendGame\Saved\paks'' bu klasörün içine at.

Tekrar mod yükleyeceğin zaman 1. adımı uygulamana gerek yok, 2. adımdaki dosyanın içine atacaksın.

W+r yaparak localappdata klasörüne ulaşabilirsin.

Eki Görüntüle 2283393

Tam olarak istediğim gibi bir tanımlama yapmışsın. Eline klavyene sağlık. Çok fazla mod kurmayı düşünmüyordum fakat oyunun omurgasına etki edecek birkaç mod ile aldığım keyif ve deneyim senin açıklaman ile bir hayli arttı. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak istediğim gibi bir tanımlama yapmışsın. Eline klavyene sağlık. Çok fazla mod kurmayı düşünmüyordum fakat oyunun omurgasına etki edecek birkaç mod ile aldığım keyif ve deneyim senin açıklaman ile bir hayli arttı. Teşekkürler.

Rica ederim :). İyi oyunlar size.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı