mertyilmazpc Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 39 Çözümler 1 26 Ocak 2025 #1 Benzinim var, aracın tamiri de var. Motor çalışıyor ama gaz basmıyor. Motorun üstünde ayaklarımla itiyorum bunu nasıl halledebilirim? Motorun üstündeki işareti aşağıya koydum. Dosya Ekleri Adsız.png 3 MB · Görüntüleme: 32
Benzinim var, aracın tamiri de var. Motor çalışıyor ama gaz basmıyor. Motorun üstünde ayaklarımla itiyorum bunu nasıl halledebilirim? Motorun üstündeki işareti aşağıya koydum.
Teyrn Kilopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.726 Çözümler 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #2 Motordayken Caps Lock basıp "clutch" (artık çevirisi her neyse) olayını kapatmayı denediniz mi?
mertyilmazpc Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 39 Çözümler 1 26 Ocak 2025 #3 Teyrn dedi: Caps Lock basıp "Clutch" (artık çevirisi her neyse) olayını kapatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Oyun buga girmiş aç kapa yaptım düzeldi
Teyrn dedi: Caps Lock basıp "Clutch" (artık çevirisi her neyse) olayını kapatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Oyun buga girmiş aç kapa yaptım düzeldi