Days Gone'da yoldaki başka motorlardan parça vs. alınabilir mi?

Cristiano.Amett

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-11400h 2.7GHz>4.5GHz
RTX 3050Tİ
16Gb Ram
500GB SSD
Meslek
Öğrenci
Yolda haydutların motorları oluyor. Haydutları öldürdükten sonra orada kalıyor motorlar. Bunlardan parça vs. alabiliyor muyuz kendi motorumuza takmak için?

Yolda haydutların motorları oluyor. Haydutları öldürdükten sonra orada kalıyor motorlar. Bunlardan parça vs. alabiliyor muyuz kendi motorumuza takmak için?
parça değil motoru bozup hurda alabilirsin, parçaları kamplardan alabilirsin, kamplarda da oyununda hangi görevde olduğunu söylersen spoilersız yardımcı olurum, veya ufak spoiler farketmez dersen çok daha fazla yardımcı olabilirim.

Daha oyunun başlarındayım. Copeland ve Hot Springs kampları açık. Sarah'ın mezarına gitme görevini yeni bitirdim.

Daha oyunun başlarındayım. Copeland ve Hot Springs kampları açık. Sarah'ın mezarına gitme görevini yeni bitirdim.
o zaman spoilersız konuşayım, bu 3 kamptan
Copeland = sadece motor satın alabiliyorsun, silah alamazsın
Hot springs = sadece silah alabiliyorsun, motor parçası alamıyorsun
spoilersız bahsediyorum bak.
oyunda kampları 3. seviye yapmadan ana hikaye muhtemelen bitecek çünkü çok zor tüm görevleri yapsan da 2. level 15k puanda kalıyor o yüzden tucker görevlerini boşver gerek yok silahları da kötü zaten sadece motoruna benzin falan doldurmak için para ve mermi doldurmak için para harcarsın, Copelanddan motorunu yükselt görevlerini de yapabilirsin motor yükseltme işine yarar. sonrası işine yarayacak olaylar gelişecek merak etme.

teşekkür ederim.

@ShiroGin Hocam bir şey daha soracağım. Bu yuvaları temizledikten sonra içinden tozlar çıkıyor. Onlar ile ne yapıyoruz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…