Venus352 Femtopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 33 16 Nisan 2021 #1 Days Gone'da FPS düşüşleri, buglar, kaplama hataları olduğunu duymuştum. Bu hatalar düzeldi mi?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.928 Çözümler 245 16 Nisan 2021 #2 Venus352 dedi: Days Gone'da FPS düşüşleri, buglar, kaplama hataları olduğunu duymuştum. Bu hatalar düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Düzelmiştir herhalde. Ama PC yede böyle çıkacağı kesin.
Venus352 dedi: Days Gone'da FPS düşüşleri, buglar, kaplama hataları olduğunu duymuştum. Bu hatalar düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Düzelmiştir herhalde. Ama PC yede böyle çıkacağı kesin.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.485 Çözümler 23 Yer Tottenham 16 Nisan 2021 #3 PS4 Pro için konuşuyorum her şey düzeldi. Büyük ihtimal normal PS4 hali de düzelmiştir. PC versiyonu da büyük ihtimal düzgün çıkar zaten.
PS4 Pro için konuşuyorum her şey düzeldi. Büyük ihtimal normal PS4 hali de düzelmiştir. PC versiyonu da büyük ihtimal düzgün çıkar zaten.
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #4 PS4 tarafında ise baya bir patch geldi. Düzeldi diyebiliriz fakat yine vardı tek tük sıkıntı.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 16 Nisan 2021 #5 PS4 sürümünde düzeltilse bile Detroit gibi olabilir.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.485 Çözümler 23 Yer Tottenham 16 Nisan 2021 #6 ReloadingData dedi: Düzelmiştir herhalde. Ama PC yede böyle çıkacağı kesin. Genişletmek için tıkla... PC'de düzgün çıkma olasılığı daha yüksek
ReloadingData dedi: Düzelmiştir herhalde. Ama PC yede böyle çıkacağı kesin. Genişletmek için tıkla... PC'de düzgün çıkma olasılığı daha yüksek
D DönerMustafa18 Hectopat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #7 Durum nedir? Ben de alacağım, Steam'da indirimde şu anda. Optimizasyon hakkında forumda net güncel bilgi bulamadım.
Durum nedir? Ben de alacağım, Steam'da indirimde şu anda. Optimizasyon hakkında forumda net güncel bilgi bulamadım.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.928 Çözümler 245 22 Aralık 2022 #8 DönerMustafa18 dedi: Durum nedir? Ben de alacağım, Steam'da indirimde şu anda. Optimizasyon hakkında forumda net güncel bilgi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Oyunu bitirdim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım hiç. Ultrada oynadım.
DönerMustafa18 dedi: Durum nedir? Ben de alacağım, Steam'da indirimde şu anda. Optimizasyon hakkında forumda net güncel bilgi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Oyunu bitirdim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım hiç. Ultrada oynadım.
D DönerMustafa18 Hectopat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #9 ReloadingData dedi: Oyunu bitirdim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım hiç. Ultrada oynadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. O halde aldım gitti.
ReloadingData dedi: Oyunu bitirdim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım hiç. Ultrada oynadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. O halde aldım gitti.