DayZ alan varsa beraber oynayalım?

medal55

Kilopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar DayZ aldım 26 saat falan da oynadım ama insan belli bir yerden sonra tek başına sıkılıyor. Birkaç gün Ruslar ile Skype'den oynadım İngilizce doğru düzgün konuşamıyor o yüzden onu da bıraktım. Oynamak isteyen varsa buradan yazsın oynayalım :) Bu arada yaşım 16.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir günlüğüne bedava olsun diye ailecek oturduk Steam'den haber bekliyoruz. :D 60 tl verecek bütçem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bende verdim 65 tl yi tüm oyunlar indirime girdi :D CoD alırdım ona para vermeseydim veya Battlefield :( Ağlıycam bak :/

:D Benim şansıma bilgisayarı aldıktan 2 hafta sonra Bf3 indirime girdi ve premium bütün dlc lerle beraber 27 tl' ye aldım. Arada indirime giren oyunları alıyorum öyle çok pahalı olmayan.

Ben 36 tl ye normalini aldım ve yeni pc toplmamadan 1 hafta önce beleşti ve yazılı haftası olduğundan indiremedim :( İndirmesemde olurmuş gerçi ama zamanım yoktu. Ve şu anda bf4 40 TL. Bak yine ağlıcam :(

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı