DayZ Alınabilir Mi?

DayZ çok güzel öncelikle, bi grup arkadaşın varsa çok güzel oyun bendede var şahsen.Oyunda bag'lar çok onlar düzenlenince fiyat artacak ve yaklaşık 50$ veya dahada artacakmış.

Oyuna girmeden önce yaz buluşalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hiç bekletmeden alın çok zevkli bir oyun özelliklede arkadaş çevresiyle oynayınca tadına doyum olmuyor. İleride fiyatı artarsa pişman olabilirsiniz.

Steam:cihatemre61

Ekleyın oynarız DayZ.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu aldım 200 saat oynadım anca sıkıldım . Ama inan DayZ mod daha güzel şu an ona sardırmış durumdayım, Dayz standalone oyununda insanı sıkan buglar olmuyor onlarla yaşamayı öğreniyorsun Ama çok ama çok az şeyin eklenmiş olması ve bu Dean Hall denen herifin ve ekibin yavaşlığından sıkılıyorsun.

Yaklaşık 5-6 arkadaşım oynuyordu DayZ'yi. Sonunda dayanamadım ben de aldım. Ne mi oldu? Şöyle anlatayım. Oyundaki buglardan yararlanıp kendilerinin "dupe" dedikleri şey ile bir kişinin yaptığı bütün lootu kopyalıyorlar, bir karakterden iki tane oluyor. Onu öldürüp eşyalarını alıyorlar. Bir kişi ölmese de team ölmemiş sayılıyordu. Bunu başkaları yapıyor mu bilmiyorum. Ama bana girer girmez bunu yaptılar. Sırf bunun yüzünden oyundan birşey anlamadım. E bir de oyunu %50 render ile very lowda 30fps ile oynamak... Keşke almasaydım. Gider Rust falan alırdım. Ama şimdi Arma II Complete Collection aldım, DayZ mod ile aramız gayet iyi. Tabi 9500GT ile oynamak ne kadar zor olsa da oyun DayZ'ye göre çok daha zevkli. Neden? Çünkü binlerce bug yok. Daha çeşitli zombiler, birsürü araç, birsürü eşya vb. Ayrıca Arma II'nin sunucuları daha iyi gibi geldi bana.

Steam'dan almak ne kadar doğru olur ? Bazıları Steam'da alışverişte sıkıntı çektiğini söylüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…