DayZ başlangıç tavsiyeleri

huseyin007w

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar DayZ'ye yeni başladık. 2 kisi oynuyoruz ama kafayı sıyırmak üzereyiz. Arkadaşımla birbirimizi bulmaktan oyunun oynayamiyoruz. Haritada nerede olduğumuzu biliyoruz fakat yan yana gelene kadar açlıktan öluyoruz. En son bayağı lootlanip yukarılara dogru gitmeye başladık. Yalnız orada kanamadan ölduk. Simdi yine başa sardık oraya gidemiyoruz bir türlü. Yarin oraya gitsek lootlarimiz duruyor mudur? Bu oyun böyle mi geçecek hep, yok mu bir kolay yolu? Doğ koş öl oyununa döndü bu. Oyun çok güzel ama biz bir şeyi yanlış mı yapıyoruz anlamış değilim. Bu kadar zor olmaması lazım diye tahmin ediyorum. 2 gündür bir arpa boyu yol katedemedik oyunu bilenler yardımcı olursa çok makbule geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. iZurvive kullan.
2. bulunduğun kasabadaki tabelalara dikkat et. Daha rahat bulursunuz birbirinizi.
3. Kimseye güvenme
4. Bir silah veya tabanca bulunca oldum sanmayın.
5. Su kuyularının yerini bilin susuzluk çok can sıkıcı olabiliyor.
6. Su kuyularını diğer oyuncular da biliyor. Pusu kurabilirsiniz veya pusuya düşebilirsiniz.
7. Her sunucunun sıfırlanma süreleri farklı olabiliyor. sıfırlanınca lootlar yenileniyor. Her gezdiğiniz ev neden boş diyorsanız sebebi sıfırlanmamıştır henüz.
8. Kazanamayacaksan kaç. Kuru delikanlılık sadece ölüm getirir.
Yaklaşık bir bir buçuk aydır oynuyorum. Verebileceğim tavsiyeler bunlar.

hocam öncelikle cevabınız için çok teşekkürler. konuyu açalı neredeyse 8 9 ay oldu. oyun ömrümüzü yedi . Biz tqarkov modu oynadık uzunca bir süre. official dan sonra. bıraktık şuan ama yeniden başlayasım da yok değil

Rearmed sunucularını tavsiye ederim eğer yeniden başlamayı düşünüyorsanız. Loot bol ve oyun içi ticaret sistemi olduğu için, güvenli bölgelerden en azından makul seviyelerdeki silahları, kıyafetleri, yemekleri vs alabiliyorsunuz. Para kasması tabii ki yine kısmen zor, değerli silah, kıyafet vs ticarete açık değil, sadece ilgili bölgelerde lootlanabiliyor. Ama genel anlamda çok dengeli ve keyifli sunucudur Rearmed. Çok da kalabalıktır. Bir göz atın isterseniz.

@328914 bu oyunun üstadı budur anlatır size.
Benim sunucu tavsiyem TDB olur hem orijinale yakın hem de güzel bir sunucu.

TDB sunucusunu öneririm.

eğer beraber oynamak isterseniz seve seve eşlik ederim steam ID:1097982422.
DAYZ en sevdiğim oyundur lakin bir arkadaş ile oynamanın tadı çok farklı.
Daha yarım saat önce sildim hocam alanım yoktu bu aralar oynamıyoruz kusura bakmayın ama arkadaşlık atayım bir ara oynarız tabii.
Kotal Aztec adım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…