DayZ farklı sunuculara girmiyor

İşletim sistemi
Windows 11

ashwez

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
3050
İşlemci
12500H
DayZ'de hangi sunucuya katılmak istersem isteyeyim sürekli aynı servera giriyor. PC'yi yeniden başlattım, oyunun dosya bütünlüğünü doğruladım, modları sildim ama ne yaparsam yapayım sürekli aynı servera giriyor. Çözümünü bilen olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de var bu sorun. Sorunu çözebildiniz mi?

0
Hocam DAYZ Sa Launcher indirin, ordaki sunucularda yazan aktiflik bilgileri doğru(oyunun kendi launcherından girdiğimde 200 kişi online gözükürken 15 aktifle karşılaşıyordum.) ve kendisi modları ayarlıyor, ilginç şekilde fps artışı da sağlıyor 80-90 dan 120lere çıkmıştı.

Teşekkür ederim hocam indiriyorum.

bi sunucuya giriş yaptım lanet gibi yapıştı başka sunucuya girmeye çalışıyorum olmuyor launchurda tüm sunucular gözükmüyor 40 tane çıkıyor sadece çözebilen var mı

bi sunucuya giriş yaptım lanet gibi yapıştı başka sunucuya girmeye çalışıyorum olmuyor launchurda tüm sunucular gözükmüyor 40 tane çıkıyor sadece çözebilen var mı
Dayz sa launcherda girdiğin her sunucu doğru oluyor. Daha yüksek fpste alıyordum. Oyunun kendi launcherı hem yavaş hem modları seçmede sorunlu üstüne girdiğin serverla senin seçtiğin serverlar farklı oluyor. Tek çözümü SA Launcher indirip keyfine bakmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…