DayZ karakter iyileşmiyor

Heykirab

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. DayZ oynarken karakterim hasta oldu. Ihlıyor gibi sesler çıkarıyor. 4 tane tetra içtim (badly damaged) yine düzelmedi ve kusmaya başladı artık. Allah belasını versin bu karakterin, nasıl düzeltirim yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Az az yemek yemelisin ve su içmelisin, yoksa kusarsın, ve ısına dikkat etmelisin, ıslık giysilerini vs kurut, ateş yak, ilaçları tek tek iç ve etkisi bittikçe içmelisin, ellerini yıkamalısın eğer kanlı ellerle vs yer içersen hasta olursun.

Aynen öyle yapıyorum. İnternetten baktığıma göre karakterim enfeksiyon kapmış sanırsam alkol gerek temizlemem için.

Hastalığın evresi uzun sürmüş anlaşılan o yüzden zor iyileşeceksiniz. Tetra içmeye devam edin, bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için vitamin kullanın, temiz ve taze olan yiyeceklerden ve içeceklerden bir iki yudum ve ısırık dışında yemeyin, bandajlarınız dezenfekte edilmiş olmalı, dezenfekte olmamış bandajları kullanmayın. Enfeksiyon kapmışsınız geçmiş olsun, biraz yoracak sizi.

Aynen öyle yapıyorum. İnternetten baktığıma göre karakterim enfeksiyon kapmış sanırsam alkol gerek temizlemem için.

Şimdi 2K DayZ saatim var fakat hastalıkların çeşidi çok olduğu için nokta atışı yapamıyorum, Multi vitamin ilacın varsa onu da kullan, eğer durum kötüyse Spawn bölgelerine yakın yerlere doğru ilerle, öldükten sonra oraya yakın bölgede Spawn olmaya çalışır ve koşarsın alırsın itemlerini.

Karakterin sürekli inlemesi, zombi yara enfeksiyonu.

Karakterin sürekli inlemesi, zombi yara enfeksiyonu.

Zombi yara enfeksiyonu olabilir, kirli ellerle yemek yemekten dolayı olabilir, Yaralanma sonrası dezenfekte olmamış bandaj sarmadan dolayı olabilir, ve hatta Modlu Server oynuyorsa onlarda birçok hastalık vs eklemesi var, birçok etken var.

Kirli, kanlı ellerle yemek yerse sadece kusma olur karakter inlemez, diğer dediklerin doğru.

Kirli, kanlı ellerle yemek yerse sadece kusma olur karakter inlemez, diğer dediklerin doğru.

Kardeşim, güzel bir üslup ile konuşuyoruz, seviyeli şekilde bilgi alışverişi yapıyoruz, fakat dediğim gibi 2800 saatim var oyunda, her şeyi bildiğimi düşünüyorum, verdiğim bilgiden eminim, kaç defa aynı hataları yaptık, bazı deneyimleri elde etmek için kaç defa hastalandım, öldüm, ben biliyorum, dediklerimin hepsi doğru, ben bilgi vermek için kısa ve öz yazdım fakat söylediklerimi resmen yalanlıyorsun, kabul edemem. Kirli eller ile yemek yersen, Kanlı eller ile ve özellikle kestiğin adamın kan grubu seninkinden farklıysa, ve o ellerindeki farklı kan grubu ile yemek vs yersen karakter inlemeside olur.

Özür dilerim en iyi bilgili DayZ oyuncusu sizsiniz, affedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…