Kutlay Usta Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 46 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2014 #1 Resimdede görüldüğü üzere sistem özelliklerim dayzyi kaldırmaya yetiyor ancak tüm özellikleri en düşüğe aldığım halde 30 fps alıyorum çözüm önerilerinizi bekliyorum Dosya Ekleri alınd.png 30,5 KB · Görüntüleme: 879
Resimdede görüldüğü üzere sistem özelliklerim dayzyi kaldırmaya yetiyor ancak tüm özellikleri en düşüğe aldığım halde 30 fps alıyorum çözüm önerilerinizi bekliyorum
M.Hakan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2014 #2 Muhtemelen oyun 30 FPS'ye otomatik sabitleniyordur. Oyunun video ayarlarından VSync'i kapatın
Kutlay Usta Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 46 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2014 #3 VSync kapalı
itsAtaken Kilopat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 917 9 Kasım 2014 #4 30 Fps bu oyun için ideal bir değer Ama sizin sabitleme açık gibi duruyor, arkadaşın dediği gibi bir kapatmayı deneyin.
30 Fps bu oyun için ideal bir değer Ama sizin sabitleme açık gibi duruyor, arkadaşın dediği gibi bir kapatmayı deneyin.
Kutlay Usta Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 46 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2014 #5 itsAtaken dedi: 30 Fps bu oyun için ideal bir değer Ama sizin sabitleme açık gibi duruyor, arkadaşın dediği gibi bir kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Fps sabitlenmiş bir şekilde değil 10 ila 30 arasında değişiyor Sorunu çözdüm DayZ Standalone Performans Rehberi burdaki ayarlar ile yüksek ayarda rahatlıkla oynayabiliyorum yardımlarınız için teşekkür ederim.
itsAtaken dedi: 30 Fps bu oyun için ideal bir değer Ama sizin sabitleme açık gibi duruyor, arkadaşın dediği gibi bir kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Fps sabitlenmiş bir şekilde değil 10 ila 30 arasında değişiyor Sorunu çözdüm DayZ Standalone Performans Rehberi burdaki ayarlar ile yüksek ayarda rahatlıkla oynayabiliyorum yardımlarınız için teşekkür ederim.