DayZ nasıl oynanır?

TDB 2’yi bilmem ancak 1. Sunucuda loot oranı oldukça yeterli, evlerden av tüfeği bulabiliyorum bazen. Asıl loot için askeri alanlara gitmeniz gerekiyor orada da loot oranı süper yani.

Bende o serverdeyim iki arkadaşımla beraber belki denk gelmişsindir Asb.Mert, FANZEA, XEOVA. Ama wipe atıldıktan sonra karşılaştığımız bir manzara sonucu o serveri bıraktık dün itibari ile

Bende o serverdeyim iki arkadaşımla beraber belki denk gelmişsindir Asb.Mert, FANZEA, XEOVA. Ama wipe atıldıktan sonra karşılaştığımız bir manzara sonucu o serveri bıraktık dün itibari ile
Şu an Livonia map’inde oynuyorum TDB 5 olması lazım o yüzden hiç görmedim sizi.
Base yapmayı falan hallettik wipe sonrası, bayağı bir eşyamız var şu an.
Wipe sonrası ilk 1 hafta çok fazla karışıklık olması normal çünkü herkes base için eşyalar arıyor.

TDB sunucusu bir kraldır benim için.

Bu arada tam istediğiniz gibi bir sunucu var adı da “Aftermath”
Oyunun orijinalliğini çok bozuyor, ben oyunun ana temasından çok çıkmak istemedim. Çok fazla mod var ve en popüler sunucularda ilk sıralarda ama gerçekten oyunu çok bozuyor.

Atmış olduğunuz iki mesajada burdan cevap vermek istedim. TDB serverinde anlam veremediğim bir şekilde fresh bir karakter gelip ikimizi vurdu ve code locklu kasalarımızı beş dakika içerisinde açıp gitti. Bunu mantığımıza sığdıramayıp TDB servetini bıraktık ve şu am basically serverinde oynuyoruz. Ayriyeten bahsetmiş olduğunuz aftermath serverinde de oynuyorum ama öyle ciddi anlamda değil. Diğer arkadaşlarım çok modlu serveri sevmiyorlar bende pek sevmiyorum çünkü bir adama bir şarjör mermi isabet ettiriyorsun ama adam hala ölmüyor. Dayzde genel olarak adam görme sıkıntısı yaşıyorum nvidianın oyun filtresi özelliklerini yaptım oyunun renkleri baya canlandı ama halem görmekte zorlanıyorum sizin bildiğiniz her hangi bir ayar var mı

Muhtemelen kişide TDB Raidsaw vardır çünkü bunlar codelock ile kilitlenmiş kasaları açmaya yarıyor. Basically sunucusunu sanırım ben önermiştim size ben de orada oynuyordum ama aşırı ırkçı bir kitle var ve çok toksikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…