E EmircanD Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 496 Çözümler 1 21 Ekim 2022 #1 İyi geceler. DayZ bir tık ilgimi çekti. Tek oynasam sarar mı sizce? Bir de fiyatını hak eden bir oyun mu?
İyi geceler. DayZ bir tık ilgimi çekti. Tek oynasam sarar mı sizce? Bir de fiyatını hak eden bir oyun mu?
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 23 21 Ekim 2022 #2 Ben zamanında (Early Access zaman) 77 TL'ye almıştım. Halen de oynuyorum (8 yıl oluyor) Daha ucuza getirirseniz oynanır güzel oyun. Mod desteği vb. var oyun daha da güzelleşiyor. Yalnız diskinizde büyük boyutlar kaplayabilir. Son düzenleme: 21 Ekim 2022
Ben zamanında (Early Access zaman) 77 TL'ye almıştım. Halen de oynuyorum (8 yıl oluyor) Daha ucuza getirirseniz oynanır güzel oyun. Mod desteği vb. var oyun daha da güzelleşiyor. Yalnız diskinizde büyük boyutlar kaplayabilir.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.268 Makaleler 2 Çözümler 16 21 Ekim 2022 #3 Eski tadını vermez ama idare eder. Tek takılmayın gruplardan birkaç arkadaş edinirseniz daha iyi olur.
Eski tadını vermez ama idare eder. Tek takılmayın gruplardan birkaç arkadaş edinirseniz daha iyi olur.