DayZ Oynanır Mı?

Daha fazla  
Sizce DayZ güzel mi? Oynanır mı? Steam'de dolaşırken gözüme çarptı. İncelemelerde hem olumlu hem olumsuz yorumlar var. Sizce oynanır mı Sosyal?

Kesinlikle oynanmaz. 2012'de baya patlamıştı hatta bu Battle Royale furyası (PUBG) burdan çıktı diyebiliriz ama senelerce oyuna hiçbir şey eklenmedi ve tamamen ihmal edildi haliyle insanlar oyunu terketti. Geçtiğimiz yılda gelen güncelleme ile nihayet 2014'te olması gereken durumuna anca geldi oyun ama çoğu oyuncu bıraktı bile oynamayı. 20 liraya falan inerse al ama malesef senelerdir küçük indirimler harici bir hareket göremedim. Oyunu geliştirmek yerine birde utanmadan PS4'te çıkaracaklar o yüzden destekleme (benim düşüncem)

Son düzenleme:
Oynanma açısından arkadasın dediği gibi çok fazla kullanıcı bıraktı oyunu.Nedeni de oyunların beta sürümü ile çıkabildiklerini,kullanıcıya sunulabildiklerini biliyoruz ama bu oyun baya baya yolun başında binlerce hatayla kullanıcıya sunuldu.Duvar arkası görüntü,texture hataları,duvardan geçme,görünmeyen zombiler ve daha fazlası.Sonrasında oyuna daha fazla güncelleme beklendi ama bir süre sonra gelen güncellemelerde suyunu çekti.Bir ton adam oynamayı bıraktı bu oyunu.Özellikle Türkiye'de oynanırlığı çok az.Tabi bu söylediğim hataların çoğu düzeltildi.Bende çok severek oynardım ama artık bana da hitap edemiyor.Neden dersen yukarda da söylediğim gibi oyunda türk çok az.Ama oyunun devasa haritası ve yüzlerce item(yiyecek,içecek,silah falan).Bu oyuna araba gelmesi için beklediğimiz heyecan dolu anlar hala hatrımda.Fiyatı 40 liradan aşağı düşmez ise almanı tavsiye etmem.Zira oyun steamda şuan 100 TL civarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…