DayZ oyununa 25 dolar verilir mi?

Elein

Centipat
Daha fazla  
İnternette gördüğüm videolarda insanlar daha çok evlerden loot yapıyor ve insanlarla çatışıyorlar. Rust gibi bir sistemi mi var yoksa sağda solda çapulcu gibi gezerek tek başıma eğlenebilir miyim? Oynayanlar yazarsa sevinirim.

Bence hak ediyor. 750 saat oynadım ve arkadaşları daha fazla oynamaya ikna edebilsem seve seve 1-2K saat daha oynarım.

20 dolara almıştım, 25 dolar da verilir. Mekanikler çoğu oyundan iyi bu arada.
Ayrıca DayZ’nin adamakıllı bir rakibi de yok zaten o türü seviyorsanız DayZ en iyisi. Scum var ama aşırı derecede bug dolu ve optimizasyonu rezalet.

750 saati neler yaparak geçirdiniz? Ben büyük ihtimalle tek oynayacağım.

750 saati neler yaparak geçirdiniz? Ben büyük ihtimalle tek oynayacağım.
İlk 30 saati Finlandiyalı bir arkadaşla oynadım, 120 saati yalnız geçti. Sonrasında @Sameett ile oynamaya başladık. 200. Saatime Samet ile girdik ondan sonrasında İranlı bir arkadaş buldum çok yardımsever ve iyi bir insandır. Oyunun temellerini bana hep öğretti, 550 saat boyunca 3 kişi TDB sunucusunda geçirdik. İranlı arkadaşımın 1000 saati var, oyun sunucusundaki kitle çok kötü olduğu için bıraktı.

Tabii aralarda PvP sunuculara ve daha aşırı modlu sunuculara girdim.

Sametle tekrar başlamıştık aslında ancak yine çok sürmedi, belki devam ederiz.

Bana oyunu aldıran kişi Finlandiyalı arkadaşımdı yani çok tutturdu ama 30 saatten sonra direkt oynamayı bıraktı. Benim hiç amacım DayZ almak değildi kötü gelmişti oyun ama oynadıkça gerçekten iyi bir oyun olduğunu anladım.

Ben daha çok böyle base yap base savun raid at tarzından çok mapi gezip loot yaparak hayatta kala kala gezmek istiyorum bu şekilde de iyi vakit geçirilir mi?

Ben daha çok böyle base yap base savun raid at tarzından çok mapi gezip loot yaparak hayatta kala kala gezmek istiyorum bu şekilde de iyi vakit geçirilir mi?
İki türlü de çok iyi vakit geçirirsin ben ilk 200 saat oynadığımda etrafta gezdiriyordum Samet ile askeri alandan askeri alana sadece silahlar edinip ölüp tekrar bunu tekrarlıyorduk İranlı arkadaşla tanıştıktan sonra base yapımını öğrendim ve diğer 550 saat base yapıp öyle oynamakla geçti.

Oyunun keyfi iki türlü de çıkıyor ancak bir arkadaşınız yoksa base işi zor hani raid yiyorsunuz.
Rust ile çok bi alakası yok base mantığı benzese de olayı tam raid değil.

Eğer istiyorsan “no build” sunucular var sadece etrafla geziyor loot yapıyor insanlar daha aksiyonlu oluyor. Hiç denemedim ancak güzel olur gibi, insanlarla tanışıp beraber hareket edersin.

Teşekkürler hocam.

Ben daha çok böyle base yap base savun RAID at tarzından çok mapi gezip loot yaparak hayatta kala kala gezmek istiyorum bu şekilde de iyi vakit geçirilir mi?

İyi vakit geçirirsinde bir süreden sonra base yapman gerekebilir lootlar için onun içinde küçük bir klübeye kurarsın.
Ama bir anda 500 metreden Sniper ile ölürsen altf4 atabilirsin. Yaşandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…