DayZ Server Kurma

Türkcan-Acar

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Karbon fiber
Merhaba öncelikle sistemimi yazmak istiyorum sistemden kaynaklı bir sorun olabilir diyeceklere karşı. i7 8700K, 16GB, 3000MHZ RAM, 128 GB SSD, 1TB HDD, Geforce GTX 1080 Ti diğer parçalara gerek yoktur. Sorunum şu DayZ Standalone'da server kurmak istiyorum. Birçok yerden videolarını izledim. Fakat oyunda serverlar kısmında 3 kısım var 1. official, oyunun kendi serverları, 2. community, oyuncuların açtığı sunucular bir de Lan bölümü tek oynayabildiğim kendim için açtığım server kısmı. Ben her şeyi yapıyorum fakat Server'ımı Community üzerinden çıkaramıyorum. Hep Lan'da çıkıyor bunu diğer oyuncularada açmak istiyorum. Konu hakkında bilgisi olupta yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim. Kimisi VPS ya da VDS satın almam gerektiğini söylüyorlar. Bunu satın almadan serverımı açmanın bir yolu olmalı diye düşünüyorum. Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işi yapan sunucular var. VPS ya da VDS size kolaylık sağlar. Aksi takdirde sisteminizi 7/24 açık bırakmanız gerekecektir, server kurunca da büyük ihtimalle sistem büyük bir yükte çalışacak bu da sistemin ömründen yiyecek. Sizin tercihiniz tabii. Onun dışında diğer konu hakkında pek bir bilgim yok.

Teşekkür ederim öncelikle. Ben bilgisayarımı kapatmayan bir insanım olası bir elektrik kesintisindede farklı saat dilimlerinde uyanık olan arkadaşlarımız ilgilenecektir bu problemle. Fakat aylık ücret ödenmesi gerekiyor bu VPS ve VDS'lere. Ve çalışan bir insan değilim bütçem yeterli değil fiyatlara. Bunun için kendi bilgisayarımda açmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…