DayZ tarzı Zombili MMO önerisi

Breizchh

Hectopat
Daha fazla  
Bir süredir bu tarz oyunlara tekrar ilgim arttı. DayZ veya H1Z1, Just Survive gibi bir oyun varsa önerir misiniz?

.

Son düzenleme:
Selam dostum, uzunca bir süredir arkadaşlarımızla DayZ oynuyoruz. Benim fikrimce online hayatta kalma oyunlarında DayZ'nin üzerine yok. Yalnız oynamak biraz korkunç olsa da onun da zevki başka oluyor ama arkadaşlarınla oynamak inanılmaz zevkli. Yüzlerce anı biriktirebileceğin bir oyun.

Önerin için teşekkür ederim. Bende Dayz almayı düşünüyorum.
Ayrıca Scum diye bir oyunda gördüm onu oynadıysan onuda önerir misin ?

Önerin için teşekkür ederim. Bende Dayz almayı düşünüyorum.
Ayrıca Scum diye bir oyunda gördüm onu oynadıysan onuda önerir misin ?
Biraz oynadım. Açıkçası DayZ çok daha simülatif. Hem silah kullanımı olarak hem oyun mantığı olarak. Ayrıca DayZ'nin grafikleri çok güzel ve temiz. SCUM'ın grafikleri de güzel ama inanılmaz göz yoruyor. Aşırı kalabalık bir oyun diyeyim. Bence DayZ daha eğlenceli ve daha oynanılası.

SCUM'ı bu indirimlerin başında alıp deneme fırsatım oldu. Oyun pek hoşuma gitmedi. Hala DayZ en büyük isteğim ancak 150 lirayı biraz fazla görüyorum. Sence 150TL verilir mi?

SCUM'ı bu indirimlerin başında alıp deneme fırsatım oldu. Oyun pek hoşuma gitmedi. Hala DayZ en büyük isteğim ancak 150 lirayı biraz fazla görüyorum. Sence 150TL verilir mi?
Kesinlikle verilir. 150TL çok ucuz bu oyun için çok net söylüyorum. Arkadaşlarım 300 liradan aldılar. 3000TL olsa da alırdık kafasındalar. 500 saati geride bıraktık. Piyasada 150TL'ye bu kadar farklı duyguyu ve heyecanı yaşatabilecek ve saatlerce başında tutabilecek başka oyun yok. Bu oyunda hastalıktan ölmek üzere olan arkadaşım için çeşitli ilaçları bulup onu tedavi de ettim, gece bir ormanda geyik avlayıp ateş yakıp ateş başında etleri pişirirken arkaya müzik verip arkadaşlarımla efkar gecesi de yaptım, çok ciddi çatışmalara girip kalp atışlarımı hissettiğim dakikalar yaşayıp öldüm/öldürdüm/yaralandım, daha önce hiç tanımadığım rastgele bir araba sahibi adam ile yarış da yaptım. Yapabileceklerinizin ve yaşayabileceklerinizin sınırı yok. Tek tavsiyem vanilla sunucularda oynayın ya da oyunun genel mantığından çıkmamış, survivor temelli modlu sunucularda oynayın.

Ulan keşke kış indiriminde alsaydım ne malmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…