warrior2 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #1 Merhaba, elimdeki dB dosyası SQL dosyası ve TXT dosyası üzerinde sorgu yaptıracak bir program yapmak istiyorum fakat Node JS mi Python mı yapayım bilemedim ve nasıl yapılacak? Önerileriniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2022
Merhaba, elimdeki dB dosyası SQL dosyası ve TXT dosyası üzerinde sorgu yaptıracak bir program yapmak istiyorum fakat Node JS mi Python mı yapayım bilemedim ve nasıl yapılacak? Önerileriniz nedir?
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.574 Makaleler 1 Çözümler 81 7 Aralık 2022 #2 TXT dosyasi uzerinde sorgu yapmak nedir?
warrior2 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #3 bitwise dedi: TXT dosyasi uzerinde sorgu yapmak nedir? Genişletmek için tıkla... txtde yazan şeyin çıkması için yapılcak program ( bi kişinin kaç elması var vs. )
bitwise dedi: TXT dosyasi uzerinde sorgu yapmak nedir? Genişletmek için tıkla... txtde yazan şeyin çıkması için yapılcak program ( bi kişinin kaç elması var vs. )