6 678898 Picopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 885 Çözümler 7 10 Mayıs 2024 #1 Ben çocukken ailemin kamerası varmış ama şu an yok bu tür bir sürü DB uzantılı dosya var. Bunları açabileceğim bir program var mı? Başka konuda site önermişler ama çok yavaş çalışıyor kullanışlı bir şey arıyorum. Son düzenleme: 10 Mayıs 2024
Ben çocukken ailemin kamerası varmış ama şu an yok bu tür bir sürü DB uzantılı dosya var. Bunları açabileceğim bir program var mı? Başka konuda site önermişler ama çok yavaş çalışıyor kullanışlı bir şey arıyorum.
Çözüm Adrastos 10 Mayıs 2024 Biraz araştırdım ve aşağıdaki uygulamayı buldum, belki işe yarayabilir: EmEditor (Text Editor) – Best Text Editor, Code Editor, CSV Editor, Large File Viewer for Windows (Free versions available)
Biraz araştırdım ve aşağıdaki uygulamayı buldum, belki işe yarayabilir: EmEditor (Text Editor) – Best Text Editor, Code Editor, CSV Editor, Large File Viewer for Windows (Free versions available)
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.218 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #2 Biraz araştırdım ve aşağıdaki uygulamayı buldum, belki işe yarayabilir: EmEditor (Text Editor) – Best Text Editor, Code Editor, CSV Editor, Large File Viewer for Windows (Free versions available) Artı 0 Eksi Çözüm
Biraz araştırdım ve aşağıdaki uygulamayı buldum, belki işe yarayabilir: EmEditor (Text Editor) – Best Text Editor, Code Editor, CSV Editor, Large File Viewer for Windows (Free versions available)