Ozi01 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #11 Death_9 dedi: Silent hills güzeldir ben zamanında 10TL'ye falan almıştım galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce kozmetik lazım mı artık?
Death_9 dedi: Silent hills güzeldir ben zamanında 10TL'ye falan almıştım galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce kozmetik lazım mı artık?
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 21 Temmuz 2022 #12 Ozi01 dedi: Hocam sizce kozmetik lazım mı artık? Genişletmek için tıkla... Kozmetik bence gerekli değil. Boş para yani. Ama isteyen alabilir.
Ozi01 dedi: Hocam sizce kozmetik lazım mı artık? Genişletmek için tıkla... Kozmetik bence gerekli değil. Boş para yani. Ama isteyen alabilir.
Ozi01 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #13 Death_9 dedi: Kozmetik bence gerekli değil. Boş para yani. Ama isteyen alabilir. Genişletmek için tıkla... Yani onun yerine karakter alırsam daha mı çok mantıklı?
Death_9 dedi: Kozmetik bence gerekli değil. Boş para yani. Ama isteyen alabilir. Genişletmek için tıkla... Yani onun yerine karakter alırsam daha mı çok mantıklı?
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 21 Temmuz 2022 #14 Ozi01 dedi: Yani onun yerine karakter alırsam daha mı çok mantıklı? Genişletmek için tıkla... Evet. Kozmetiğe para vermeyin.
Ozi01 dedi: Yani onun yerine karakter alırsam daha mı çok mantıklı? Genişletmek için tıkla... Evet. Kozmetiğe para vermeyin.
Ozi01 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #15 Death_9 dedi: Evet. Kozmetiğe para vermeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu 21k kristal buna biriktiriyorum bunun yerine karakter mi aliyim 2 tane? Ama çok beğendiğim bir skin oyunda kasarak alabiliyoruz
Death_9 dedi: Evet. Kozmetiğe para vermeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu 21k kristal buna biriktiriyorum bunun yerine karakter mi aliyim 2 tane? Ama çok beğendiğim bir skin oyunda kasarak alabiliyoruz
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 21 Temmuz 2022 #16 Ozi01 dedi: Eki Görüntüle 1458147 Hocam bu 21k kristal buna biriktiriyorum bunun yerine karakter mi aliyim 2 tane? Ama çok beğendiğim bir skin oyunda kasarak alabiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam claudette main oynuyorsanız kozmetiği alın. Ama başka karakter oynamak istiyorsanız karakter alın.
Ozi01 dedi: Eki Görüntüle 1458147 Hocam bu 21k kristal buna biriktiriyorum bunun yerine karakter mi aliyim 2 tane? Ama çok beğendiğim bir skin oyunda kasarak alabiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam claudette main oynuyorsanız kozmetiği alın. Ama başka karakter oynamak istiyorsanız karakter alın.
Ozi01 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #17 Death_9 dedi: Hocam claudette main oynuyorsanız kozmetiği alın. Ama başka karakter oynamak istiyorsanız karakter alın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben claudette çok severim ama güzel kozmetik yoktu prestij 3 yapmıştım bir de 500 altın hücre ile felix+jonah vasquez alabilirim aliyim mi?
Death_9 dedi: Hocam claudette main oynuyorsanız kozmetiği alın. Ama başka karakter oynamak istiyorsanız karakter alın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben claudette çok severim ama güzel kozmetik yoktu prestij 3 yapmıştım bir de 500 altın hücre ile felix+jonah vasquez alabilirim aliyim mi?
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 21 Temmuz 2022 #18 Ozi01 dedi: 500 altın hücre ile felix+jonah vasquez alabilirim aliyim mi? Genişletmek için tıkla... Alın hocam. Hayırlı olsun.
Ozi01 dedi: 500 altın hücre ile felix+jonah vasquez alabilirim aliyim mi? Genişletmek için tıkla... Alın hocam. Hayırlı olsun.
Ozi01 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #19 Death_9 dedi: Alın hocam. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam felix aldım ama jonah 4.5k kristale de alınıyor onu nasıl yapsam bilemedim çünkü kristal çok zor kasılıyor
Death_9 dedi: Alın hocam. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam felix aldım ama jonah 4.5k kristale de alınıyor onu nasıl yapsam bilemedim çünkü kristal çok zor kasılıyor
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 21 Temmuz 2022 #20 Ozi01 dedi: Hocam felix aldım ama jonah 4.5k kristale de alınıyor onu nasıl yapsam bilemedim çünkü kristal çok zor kasılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bence kristal biriktirip daha iyi bir kurban alın.
Ozi01 dedi: Hocam felix aldım ama jonah 4.5k kristale de alınıyor onu nasıl yapsam bilemedim çünkü kristal çok zor kasılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bence kristal biriktirip daha iyi bir kurban alın.