DBD DLC'lerini almak vs oyun almak

Hocam bence kristal biriktirip daha iyi bir kurban alın.

Yani hocam kristalleri claudette ye biriktiriyorum o yüzden altın hücreyle alacağım jonahı

Bunları seçtim hocam nasıl

Son düzenleme:
Yani hocam kristalleri claudette ye biriktiriyorum o yüzden altın hücreyle alacağım jonahı

Eki Görüntüle 1458172

Bunları seçtim hocam nasıl
Resident Evil ve Silent Hill en iyi DLC. A Nightmare on Elm Street DLC'si pek iyi değil. Kurbanın perkleri kötü, katilin perkleri kötü. Katil ise idare eder. Gerisi güzel. Bu arada kozmetik almayı düşünüyorsanız aktif olarak oynuyorsanız pass almanızı öneririm. Çünkü bir pass aldıktan sonra diğer pass için para çıkıyor yani bedavaya geliyor diğerleri.

Böyle? + mikeala da ekledim

Güzel ancak Cursed Legacy ve All-Kill'i neden çıkardınız? Katil oynuyorsanız ikisi de güzel DLC katilleri şu an yükselişte. Kurbanları da oynanabilir durumda. Mikeala güzel karakter ancak totemlerin yerini bilmek önemli. Onun haricinde en iyi survivorlardan birisi.

Katil oynamıyorum değil de oynayamıyorum onları da ekliyim mi?

bu nasıl?

Son düzenleme:
Katil oynamıyorum değil de oynayamıyorum onları da ekliyim mi?

Eki Görüntüle 1459332 bu nasıl?
Katil oynamıyorsanız Chains of Hate ve Darkness Among Us DLC'lerine gerek yok. Ama Legion şu an metada ve yükseliyor. Ancak dediğim gibi katil oynamıyorsanız gerek yok. Onun yerine oyundaki passi alabilirsiniz. Bir pass aldıktan sonra tamamlarsanız diğer passleride alabiliyorsunuz.

Hocam en son dönüp dolaşıp böyle oldu yani killerda gelişmek istiyorum ama almiyim mi yani legion dlclerini iyi killer diye biliyorum

Eki Görüntüle 1459745
Hocam en son dönüp dolaşıp böyle oldu yani killerda gelişmek istiyorum ama almiyim mi yani legion dlclerini iyi killer diye biliyorum
Tam böyle alırsanız hem killerlar iyi hem survivorlar. Bunlardan survivoru iyi olan DLC'ler Silent Hill, Resident Evil ve Hour of Witch. Katil olarak ise hepsi mükemmel. Legion zayıftı ama şu an yükselişte. Spirit nerf yedi ama ses kasıyorsanız mükemmel. Biliyorsunuz belki ama anlatıyım; Spirit'in M2'si sizi görünmez yapıp kurbanlara göre geride gözüküyorsunuz ancak bu modda iken kurbanları göremiyorsunuz ses kasmanız lazım. Uzun lafın kısası DLC'ler katiller için mükemmeler, kurbanlar için ise normal ama hepsi oynanılır.

Hocam birkaç kişiye sorduğumda Legion kötü dedi.

Tam böyle alırsanız hem Killer'lar iyi hem survivorlar. Bunlardan survivoru iyi olan DLC'ler Silent Hill, Resident Evil ve Hour of Witch.

Bir de hocam spiritin içindeki Adam Francis de çok mükemmel bence.

Karar verdim hocam bunu alacağım.

Son düzenleme:
Hocam birkaç kişiye sorduğumda Legion kötü dedi.

Bir de hocam spiritin içindeki Adam Francis de çok mükemmel bence.

Eki Görüntüle 1460769

Karar verdim hocam bunu alacağım.
Oyunu aktif olarak oynuyorum ve takip ediyorum. Yeni yamada legion bence çok iyi. Yabancı youtuber olsun Türk olsun hepsi öyle diyor. Böyle de iyi. Güle güle oynayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…