Xenshi Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2023 #11 panzerrq dedi: Eğer bugünkü Steam indiriminden aldıysanız bende almayı düşünüyrum güzelmi almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Yok epic games ve steamda oldukça pahalıymış katiller bi baktım şimdi. 292469 dedi: Spirit kolaydır. Güçlü bir katil hem de. Ama dediğim gibi kristal ile alabilirsiniz, oyun içi para. Genişletmek için tıkla... Katilleri gerçek para ile alıyorum. Epic Gameste ucuz çünkü.
panzerrq dedi: Eğer bugünkü Steam indiriminden aldıysanız bende almayı düşünüyrum güzelmi almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Yok epic games ve steamda oldukça pahalıymış katiller bi baktım şimdi. 292469 dedi: Spirit kolaydır. Güçlü bir katil hem de. Ama dediğim gibi kristal ile alabilirsiniz, oyun içi para. Genişletmek için tıkla... Katilleri gerçek para ile alıyorum. Epic Gameste ucuz çünkü.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 2 Eylül 2023 #12 Xenshi dedi: Yok epic games ve steamda oldukça pahalıymış katiller bi baktım şimdi. Katilleri gerçek para ile alıyorum. Epic Gameste ucuz çünkü. Genişletmek için tıkla... Hem kristal ile hem de gerçek para ile alabilirsiniz. Cebinizi yormamasi adına belirtiyorum kristal ile de alınabileceğini.
Xenshi dedi: Yok epic games ve steamda oldukça pahalıymış katiller bi baktım şimdi. Katilleri gerçek para ile alıyorum. Epic Gameste ucuz çünkü. Genişletmek için tıkla... Hem kristal ile hem de gerçek para ile alabilirsiniz. Cebinizi yormamasi adına belirtiyorum kristal ile de alınabileceğini.
Xenshi Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2023 #13 292469 dedi: Wesker ve Pinhead oynaması daha zor Bubba'ya nazaran. Camp yapmakta da bir şey yok, hook önünde bekleyip testere kullanacaksın. Oyunun en basit olayı. Genişletmek için tıkla... Mesela ben az önce çığlık ve oni ile maç attım kazanamadım hiçbirini, bana hangi katil uyar?(satın alacağım) Tabi bazen oyunculara göre değişiyor.
292469 dedi: Wesker ve Pinhead oynaması daha zor Bubba'ya nazaran. Camp yapmakta da bir şey yok, hook önünde bekleyip testere kullanacaksın. Oyunun en basit olayı. Genişletmek için tıkla... Mesela ben az önce çığlık ve oni ile maç attım kazanamadım hiçbirini, bana hangi katil uyar?(satın alacağım) Tabi bazen oyunculara göre değişiyor.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 2 Eylül 2023 #14 Xenshi dedi: Mesela ben az önce çığlık ve oni ile maç attım kazanamadım hiçbirini, bana hangi katil uyar?(satın alacağım) Tabi bazen oyunculara göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... Oni oynaması zor, Ghost Face de zayıf bir karakter. Dediğim gibi Spirit fena bir tercih olmaz.
Xenshi dedi: Mesela ben az önce çığlık ve oni ile maç attım kazanamadım hiçbirini, bana hangi katil uyar?(satın alacağım) Tabi bazen oyunculara göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... Oni oynaması zor, Ghost Face de zayıf bir karakter. Dediğim gibi Spirit fena bir tercih olmaz.
Xenshi Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2023 #15 Şövalye,Entropi veya tezecel alınır mı peki? Bide kancalı kepçe veya predator?
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 2 Eylül 2023 #16 Xenshi dedi: Şövalye,Entropi veya tezecel alınır mı peki? Bide kancalı kepçe veya predator? Genişletmek için tıkla... Predator da keyifli bir oynanisa sahip ama geriye kalanlar kaba tabirle "dilenci" bildiğin. Acı çekersin oynarken. Pek maç kazandirmazlar.
Xenshi dedi: Şövalye,Entropi veya tezecel alınır mı peki? Bide kancalı kepçe veya predator? Genişletmek için tıkla... Predator da keyifli bir oynanisa sahip ama geriye kalanlar kaba tabirle "dilenci" bildiğin. Acı çekersin oynarken. Pek maç kazandirmazlar.
Xenshi Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2023 #17 Predator tezecel'den daha mantıklı o zaman.
panzerrq Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #18 Xenshi dedi: Yok Epic Games ve Steam'de oldukça pahalıymış katiller bir baktım şimdi. Katilleri gerçek para ile alıyorum. Epic Games'te ucuz çünkü. Genişletmek için tıkla... Oyun eğlencelimi
Xenshi dedi: Yok Epic Games ve Steam'de oldukça pahalıymış katiller bir baktım şimdi. Katilleri gerçek para ile alıyorum. Epic Games'te ucuz çünkü. Genişletmek için tıkla... Oyun eğlencelimi
Xenshi Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2023 #19 panzerrq dedi: Oyun eğlencelimi Genişletmek için tıkla... Eğer kurban olarak oynayacaksan arkadaş olmadan sıkıyor ama katil ise eğlenceli.
panzerrq dedi: Oyun eğlencelimi Genişletmek için tıkla... Eğer kurban olarak oynayacaksan arkadaş olmadan sıkıyor ama katil ise eğlenceli.
panzerrq Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #20 Xenshi dedi: Eğer kurban olarak oynayacaksan arkadaş olmadan sıkıyor ama katil ise eğlenceli. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan Texas oyunumu daha iyidir bumu
Xenshi dedi: Eğer kurban olarak oynayacaksan arkadaş olmadan sıkıyor ama katil ise eğlenceli. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan Texas oyunumu daha iyidir bumu