DBD için katil önerisi

Eğer bugünkü Steam indiriminden aldıysanız bende almayı düşünüyrum güzelmi almaya değer mi?
Yok epic games ve steamda oldukça pahalıymış katiller bi baktım şimdi.

Spirit kolaydır. Güçlü bir katil hem de. Ama dediğim gibi kristal ile alabilirsiniz, oyun içi para.
Katilleri gerçek para ile alıyorum.

Epic Gameste ucuz çünkü.

Yok epic games ve steamda oldukça pahalıymış katiller bi baktım şimdi.

Katilleri gerçek para ile alıyorum.

Epic Gameste ucuz çünkü.
Hem kristal ile hem de gerçek para ile alabilirsiniz. Cebinizi yormamasi adına belirtiyorum kristal ile de alınabileceğini.

Wesker ve Pinhead oynaması daha zor Bubba'ya nazaran. Camp yapmakta da bir şey yok, hook önünde bekleyip testere kullanacaksın. Oyunun en basit olayı.
Mesela ben az önce çığlık ve oni ile maç attım kazanamadım hiçbirini, bana hangi katil uyar?(satın alacağım)

Tabi bazen oyunculara göre değişiyor.

Mesela ben az önce çığlık ve oni ile maç attım kazanamadım hiçbirini, bana hangi katil uyar?(satın alacağım)

Tabi bazen oyunculara göre değişiyor.
Oni oynaması zor, Ghost Face de zayıf bir karakter. Dediğim gibi Spirit fena bir tercih olmaz.

Şövalye,Entropi veya tezecel alınır mı peki?

Bide kancalı kepçe veya predator?

Şövalye,Entropi veya tezecel alınır mı peki?

Bide kancalı kepçe veya predator?
Predator da keyifli bir oynanisa sahip ama geriye kalanlar kaba tabirle "dilenci" bildiğin. Acı çekersin oynarken. Pek maç kazandirmazlar.

Predator tezecel'den daha mantıklı o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…