Kierkegaard66 Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 310 Çözümler 2 22 Şubat 2024 #1 Linux kullanıyorum genel olarak MySQL kullancağım DBeaver iyi gibi geldi MySQL workbenchi Fedora da en son Fedora 38'e gelmiş dolayısıyla bende DBeaver indirdim daha iyi bir istemci var mıdır yoksa DBeaver MySQL öğrenmek için iyi midir?
Linux kullanıyorum genel olarak MySQL kullancağım DBeaver iyi gibi geldi MySQL workbenchi Fedora da en son Fedora 38'e gelmiş dolayısıyla bende DBeaver indirdim daha iyi bir istemci var mıdır yoksa DBeaver MySQL öğrenmek için iyi midir?
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.788 Makaleler 1 Çözümler 83 3 Mart 2024 #2 Ilk defa duydum ismini ama bunlar arac degil mi? DBeaver, workbench vs bir seyler ogretmek icin tasarlanmis araclar degiller. Bunun yerine etraflica bir RDBMS arastirmasi yapsan cok daha iyi ogrenirsin bence.
Ilk defa duydum ismini ama bunlar arac degil mi? DBeaver, workbench vs bir seyler ogretmek icin tasarlanmis araclar degiller. Bunun yerine etraflica bir RDBMS arastirmasi yapsan cok daha iyi ogrenirsin bence.