4 4hydrogen Decapat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 145 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #1 Glitch üzerinden bot yaptım bunu nasıl 7/24 açık tutabilirim? Ücretsiz veya makul bir ücret olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2022
Glitch üzerinden bot yaptım bunu nasıl 7/24 açık tutabilirim? Ücretsiz veya makul bir ücret olabilir.
4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 8 Haziran 2022 #2 Sanal sunucu kiralayabilirsin, ücretsiz seçeneklerden uzak durmanı tavsiye ederim. Zaman kaybından başka bir şey değil.
Sanal sunucu kiralayabilirsin, ücretsiz seçeneklerden uzak durmanı tavsiye ederim. Zaman kaybından başka bir şey değil.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 8 Haziran 2022 #3 4hydrogen dedi: Glitch üzerinden bot yaptım bunu nasıl 7/24 açık tutabilirim? Ücretsiz veya makul bir ücret olabilir. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz bir şekilde Heroku üzerinden yapabilirsin (1 aylık) (database tutamaz ama) Sanal sunucu kiralayabilirsin.
4hydrogen dedi: Glitch üzerinden bot yaptım bunu nasıl 7/24 açık tutabilirim? Ücretsiz veya makul bir ücret olabilir. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz bir şekilde Heroku üzerinden yapabilirsin (1 aylık) (database tutamaz ama) Sanal sunucu kiralayabilirsin.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 8 Haziran 2022 #4 4hydrogen dedi: Glitch üzerinden bot yaptım bunu nasıl 7/24 açık tutabilirim? Ücretsiz veya makul bir ücret olabilir. Genişletmek için tıkla... Paralı yöntem olarak sanal sunucu kiralamalısın. Ücretsiz yöntem olarak ise SoloNodes ve diğer alternatiflerine bakabilirsin.
4hydrogen dedi: Glitch üzerinden bot yaptım bunu nasıl 7/24 açık tutabilirim? Ücretsiz veya makul bir ücret olabilir. Genişletmek için tıkla... Paralı yöntem olarak sanal sunucu kiralamalısın. Ücretsiz yöntem olarak ise SoloNodes ve diğer alternatiflerine bakabilirsin.
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.205 Makaleler 3 Çözümler 15 8 Haziran 2022 #5 UptimeMonitor gibi bir hizmet aracılığıyla botuna düzenli olarak istek atılmasını sağlayabilirsin. Kodları devamlı erişime açık tutmak içinse repl.it gibi bir servis kullanabilirsin. Aşağıda örnekler var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
UptimeMonitor gibi bir hizmet aracılığıyla botuna düzenli olarak istek atılmasını sağlayabilirsin. Kodları devamlı erişime açık tutmak içinse repl.it gibi bir servis kullanabilirsin. Aşağıda örnekler var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 4hydrogen Decapat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 145 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #6 Sanal sunucyu kiralamak için uygun fiyatlı öneriniz var mı?
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 8 Haziran 2022 #7 4hydrogen dedi: Sanal sunucyu kiralamak için uygun fiyatlı öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Zamanında(2019 veya 2020 olması lazım) FiBU Hosting'den 10₺'ye kiralamıştım. Şu an fiyatlar nedir bilemem.
4hydrogen dedi: Sanal sunucyu kiralamak için uygun fiyatlı öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Zamanında(2019 veya 2020 olması lazım) FiBU Hosting'den 10₺'ye kiralamıştım. Şu an fiyatlar nedir bilemem.