DC botu nasıl yapılır?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adamın videosunu izliyorum bu videoya kadar ama hiçbir şey anlamadım. Adamın kullandığı uygulamadan yazıyorum terminali başlatamıyorum başlattığı kod ile başlattım hata veriyor. CTRL F5 ile başlat diyor başlatıyorum bir şey seç diyor anlamıyorum. Arkadaşlar yardım eder misiniz? DC botu yapmak istiyorum da o yüzden JS'yi seçtim ama ondan once VS Code'yi öğretiyor ve anlamıyorum metotları falan. Nasıl anlayacağım? Yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana farklı bir yöntem önerebilirim, daha kolay olur. Bot Designer For Discord uygulamasını kullanabilirsin telefonunda. Üstelik video izleyerek host edebiliyorsun botunu. Yok uğraşamam dersen para verip host edebilirsin.

Sana farklı bir yöntem önerebilirim, daha kolay olur. Bot Designer For Discord uygulamasını kullanabilirsin telefonunda. Üstelik video izleyerek host edebiliyorsun botunu. Yok uğraşamam dersen para verip host edebilirsin.
Peki ben mesela müzik botu yapacağım kendime özgü fikirleri nasıl yapacağım? Orda bence genel şeyler vardır ben tüm botlardan farklı birşey yapmak istiyorum. Ve bu botu türkçe yapıp arkadaşlarıma sunmak, sonra tr ye sonra ingilizce yapıp diğer ülkelere yaymak istiyorum.

Peki ben mesela müzik botu yapacağım kendime özgü fikirleri nasıl yapacağım? Orda bence genel şeyler vardır ben tüm botlardan farklı birşey yapmak istiyorum. Ve bu botu türkçe yapıp arkadaşlarıma sunmak, sonra tr ye sonra ingilizce yapıp diğer ülkelere yaymak istiyorum.
Daha önce tecrübeniz varmı bilmiyorum.Fakat, sonda yazdığınız hedefleriniz 1 2 sene içerisinde olmayabilir.Çünkü botu yapmak için bir kodlama bilmek sağlıklı olacak.Diğer tarafı, kopyala yapıştır yapmaktan ibaret olacağı için belirli bir seviye (Kendine yeten) bot yapılabilir.Burda hedeflerinize göre bilginizi pekiştirmeniz daha iyi olur.Arkadaşların attığı linklerden/playlist lerden nasıl yapılır aşamasını kavrayınca gerisi sizin bilginizi pekiştirmekte kalıyor.Bende bir kaç DC botu yaptım ve meyvelerini maddi anlamda aldım.Dolayısıyla bunun kolay olmadığını ve başlayan büyüğüme de kardeşime de kolaylıklar dilediğimi belirteyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki arkadaşımız bu işe çok bilgisini dökmüş ve bilgilendirici içerikler paylaşan birisi.Buradan öğrenip kopyala yapıştır mantığı ile bir bot yapabilirsiniz.

Farketmiyor.Anlatılmak istenen aynı olduğu için sorun yok.Size hangisi anlaşılır bir biçimde anlatıyorsa onu izleyin :)
Tamamdır çok teşekkür ederim. :)
Farketmiyor.Anlatılmak istenen aynı olduğu için sorun yok.Size hangisi anlaşılır bir biçimde anlatıyorsa onu izleyin :)
Merhaba yazdım tekrar size ama once benim izlediğmi izlememizi istiyor başka türlü olmaz mı?

Son düzenleme:
Tamamdır çok teşekkür ederim. :)

Merhaba yazdım tekrar size ama once benim izlediğmi izlememizi istiyor başka türlü olmaz mı?
Önceden izlediğiniz videoyu size izlemenizi tafsiye ediyor ise, o videoyu atlayın ondan sonra önerilen dersi izleyin. Eğer ki dersler bitmiş ise, pratik yapmaya başlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı