volter190 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #1 Marvel sıktı artık DC'ye başlamam gerekiyor. bana DC izleme sırası verir misiniz? Henry Cavill'den önceki Superman'ler veya Gal Gadot'dan önceki Wonder Woman falan önemsiz. Bana güzel bir izleme sırası verirseniz müteşekkir olurum.
Marvel sıktı artık DC'ye başlamam gerekiyor. bana DC izleme sırası verir misiniz? Henry Cavill'den önceki Superman'ler veya Gal Gadot'dan önceki Wonder Woman falan önemsiz. Bana güzel bir izleme sırası verirseniz müteşekkir olurum.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 8 Ocak 2022 #2 Marvel sıktı deyip gidip DC filmlerini mi izleyeceksin? Bence IMDB yüksek puanlı filmleri izle. Sal süper kahramanları biraz.
Marvel sıktı deyip gidip DC filmlerini mi izleyeceksin? Bence IMDB yüksek puanlı filmleri izle. Sal süper kahramanları biraz.
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.033 Makaleler 1 Çözümler 10 8 Ocak 2022 #3 Çıkış yıllarına göre bu şekilde: Man of Steel Batman v Superman ultimate edition (Bu versiyonu Netflix'de var mı bilmiyorum.) Suicide Squad Wonder Woman Justice League (Zach Snyder’s Justice League versiyonu çok daha iyi) Aquaman Shazam Birds of Prey Wonder Woman 1984 The Suicide Squad
Çıkış yıllarına göre bu şekilde: Man of Steel Batman v Superman ultimate edition (Bu versiyonu Netflix'de var mı bilmiyorum.) Suicide Squad Wonder Woman Justice League (Zach Snyder’s Justice League versiyonu çok daha iyi) Aquaman Shazam Birds of Prey Wonder Woman 1984 The Suicide Squad
volter190 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #4 Akif dedi: Marvel sıktı deyip gidip DC filmlerini mi izleyeceksin? Bence IMDB yüksek puanlı filmleri izle. Sal süper kahramanları biraz. Genişletmek için tıkla... Kanka hiç DC izlemedim hemde Marvel sıkmadı bitirdim
Akif dedi: Marvel sıktı deyip gidip DC filmlerini mi izleyeceksin? Bence IMDB yüksek puanlı filmleri izle. Sal süper kahramanları biraz. Genişletmek için tıkla... Kanka hiç DC izlemedim hemde Marvel sıkmadı bitirdim