DC grubunu EGM'ye ihbar etmek

Makaleler
15
Dün bir DC sunucusuna katıldım. Atatürk'e hakaret, dini değerlere hakaret, geçmişte kadına şiddetten dolayı vefat etmiş kadınlara hakaret, siyasi şahıslara ve siyasi partilere hakaret, belli kişilerin ölmesini dilemek/istemek gibi büyük cümleler edildiğini fark ettim.
Aralarından birisi Youtuber Franciska'ya küfür edip ölmesini bile istiyordu. Çok daha ağır şeyler de var. Bunu EGM'ye şikayet edeceğim. Her şeyi yazdım ekleri hazırladım ama göndermedim. Mahkemeye çağrılır mıyım? Beni uğraştırır mı? Ben sadece şikayet edeyim polis baksın bu işe bağlantım olmasın.

İlgileneceklerini sanmıyorum açıkçası en fazla sunucu kapatılır diye düşünüyorum.

14 yaşında oluyor bunlar genelde. Ek olarak bunların hepsi "üreme" olduğunu düşündüğüm bazı yaratıklar.

Peki sana adam sormaz mı, bu sunucuyu nasıl buldun nasıl girdin? Ha, tabiki çağırırlar bu arada.

İlla uğraştıracak şeyler, ifade tanıklık vs, çıkacaktır. Avukata danışmak sizi masrafa sokacaktır ama en mantıklısı, inşaallah formda siber suçlarla uğraşan avukat arkadaşlar yazınızı görür ve yardımcı olur yapmış olduğunuz gerçekten, işe yarayıp yaramamasını geçtim, çok düşünceli bir hareket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…