19atakan05 Centipat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 836 Yer Adana 1 Şubat 2022 #1 DC serisine başlamak istiyorum hangi sırayla izleyeceğimi bilmiyorum. Kronolojik sıraya göre izlemek istiyorum liste verir misiniz lütfen? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2022
DC serisine başlamak istiyorum hangi sırayla izleyeceğimi bilmiyorum. Kronolojik sıraya göre izlemek istiyorum liste verir misiniz lütfen?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 1 Şubat 2022 #2 Wonder Woman Wonder Woman 1984 Man of Steel Batman v Superman: Dawn of Justice Ultimate Cut Zack Snyder’s Justice League Aquaman Shazam! Birds of Prey The Suicide Squad Ayrıca Dark Knight ve Joker serilerini izlemenizi şiddetle öneririm. Son düzenleme: 1 Şubat 2022
Wonder Woman Wonder Woman 1984 Man of Steel Batman v Superman: Dawn of Justice Ultimate Cut Zack Snyder’s Justice League Aquaman Shazam! Birds of Prey The Suicide Squad Ayrıca Dark Knight ve Joker serilerini izlemenizi şiddetle öneririm.