DC sinema evreni saçmaladı mı?

xgravity

Centipat
Man of Steel filmi bence bir bas yapitti yani. Bayagi superman fani olmsutum. Karakterin kostum tasarimi, baslangic hikayesi, gorsel effektler sahaneydi.

Daha sonra olan olaylar, kriptonitin neden zarar verdigi, birbirilerine ev araba firlatilan film gibi filmdi.

Bunu devam ettirmek yerine cok kotu bir filk serisine basladilar.

Yeni superman filminde lex Luthor'un elinde Tanrı gucu var gercek anlamda ve superman ile ugrasiyordu. Cok kotuydu cok.

Ben film elestirmeni degilim, genel kulturum de sifir, bilgili bir insan da degilim ama cok kotuydu yeni superman filmi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu son çıkan Batman filmi dışında zaten çok iyi ilerleme kat edemiyorlardı DCCU da. Yeni Superman filmini de pek sevmedim ben. Ha bu arada güzel yapımlar var var olmasına ama çok iyi değil açıkçası cinematic Universe kısmında. Mesela The Flash dizisi de çok daha iyi olabilirdi veya 4.sezondan sonrası çıkmamalıydı. Savitar felan Absolute Legend bir karakter mesela ama 5.sezon geldi, yok işte elemanın kızı mı dersin, godspeed mi dersin falan kötü oldu yani.

Man of Steel, Dark Knight serisi ve Justice leauge inanılmaz işler bu arada. Batman V Superman tartışılır.

Black Adam güzeldi bir de, 2.filmi gelebilir bu arada ama bakalım duruma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı