DCS World F16C vs F18C

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus GeForce RTX 3060 Dual V2 O12G 12GB GDDR6 192 Bit LHR Ekran Kartı

CORSAIR H100 RGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu

DeepCool CH510 Mesh Digital 650W 80+ Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa

GoodRam 512GB PX500 NVMe Okuma 2000MB-Yazma 1600MB M.2 SSD

GoodRam IRDM PRO 16GB(4x8) Deep Black 3600mhz CL18 DDR4 Ram

Asus Prime B550M-K 4600mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart

AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek
İkisinin arasında kararsız kaldım. Daha önce dcs dışında tüm uçuş SIM'lerini oynadım daha çok roket, toplar ile yakın hava desteği vermeyi seviyorum (a-10 düşünmüyorum) bunun için SU-25 zaten veriliyor iki uçağın da kullanmayı diğer oyunlardan biliyorum bsm vs. sizce hangisi?

Konu üstünden biraz geçmiş ama, DCS dışında hangi simulatörleri denediniz?

F18 genel olarak F16 ve F15 arasında bir yerde kalmış bir uçak, genel olarak F16'dan biraz daha üstün kalıyor fakat ben şahsen F16'yı tercih ederdim. Ama bu iki uçak da top kullanarak yakın hava desteği sağlayabilecek uçaklar değil. Daha çok güdümlü bombalar ve roketler kullanabilirsiniz.

İsterseniz AV-8 Harrier de deneyebilirsiniz, yakın hava desteği için.

Konu üstünden biraz geçmiş ama, dcs dışında hangi Simulator'leri denediniz?

F18 genel olarak F16 ve F15 arasında bir yerde kalmış bir uçak, genel olarak F16'dan biraz daha üstün kalıyor fakat ben şahsen F16'yı tercih ederdim. Ama bu iki uçak da top kullanarak yakın hava desteği sağlayabilecek uçaklar değil. Daha çok güdümlü bombalar ve roketler kullanabilirsiniz.

İsterseniz av-8 harrier de deneyebilirsiniz, yakın hava desteği.

Flaming cliffs 2 dışında tüm SIMler son günlerde F15 sevgim arttı ama Steam yorumları çok olumsuz av-8 de bana göre çok yavaş kalıyor o üçü arasında kaldım.

Flaming cliffs 2 dışında tüm SIMler son günlerde F15 sevgim arttı ama Steam yorumları çok olumsuz av-8 de bana göre çok yavaş kalıyor o üçü arasında kaldım.

DCS hiç kullanmadım bilmiyorum, daha çok Falcon BMS ile F16 kullanıyorum.

F15 E ve sonrası versiyonlar ise mantıklı, çünkü E versiyonunda dijital kokpite geçildi. Modernleşti ve uçağı kullanması daha kolay bir hal aldı. Ama C ve D versiyonlarında zorlanır mısınız bilemiyorum. Yerinizde olsam F18 tercih etmezdim. Bence tercih hakkınızı F15 veya F16'dan yana kullanmalısınız, her ikisi de multirole bir uçak ama F16 kara taaruzu için daha yatkın bana göre.

F-15E çok güzel bir uçak ama maalesef geliştirici ve oyun yapımcıları arasındaki bir anlaşmazlıktan ötürü desteği ve güncellemeleri kesildi yarım kaldı. Yorumlarının olumsuz olma sebebi odur. Ha eğer yanlış anladıysam F-15C'yi kastediyorsanız da o uçak kokpiti interaktif olmayan low fidelity uçaklardan, ondan dolayı düşük puan almış olabilir.

Başlıktaki sorunuza gelirsek F-16'yı öneririm. Her işin üstesinde hakkıyla gelebilen kıvrak ve keyifli bir uçak. Özel bir donanma sevginiz yoksa F/A-18 almak bence saçma. DCS'teki F-16'da olmayan birkaç mühimmat dışında bir avantajı yok. Genele baktığımızda F-16 çok daha makul. Ayrıca öğrenmek açısından da daha basit. Pilot dostu bir uçak.

Son düzenleme:
F-15e çok güzel bir uçak ama maalesef geliştirici ve oyun yapımcıları arasındaki bir anlaşmazlıktan ötürü desteği ve güncellemeleri kesildi yarım kaldı. Yorumlarının olumsuz olma sebebi odur. Ha eğer yanlış anladıysam F-15C'yi kastediyorsanız da o uçak kokpiti interaktif olmayan Low fidelity uçaklardan, ondan dolayı düşük puan almış olabilir.

Başlıktaki sorunuza gelirsek F-16'yı öneririm. Her işin üstesinde hakkıyla gelebilen kıvrak ve keyifli bir uçak. Özel bir donanma sevginiz yoksa F/A-18 almak bence saçma. Dcs'teki F-16'da olmayan birkaç mühimmat dışında bir avantajı yok. Genele baktığımızda F-16 çok daha makul. Ayrıca öğrenmek açısından da daha basit. Pilot dostu bir uçak.

Yanında da bir map almayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir map var mıdır?

Yanında da bir map almayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir map var mıdır?
Suriye haritası en popüler ve en güzel haritalardan biri coğrafi konumu nedeniyle gerçekçi olması açısından da mantıklı bir tercih olur. Ayrıca birkaç ay içinde Irak haritası çıkacak o da güzel olur gibi geliyor. Türkiye'den çok alan olacaktır Hava Kuvvetlerinin operasyon yaptığı bölgeleri kapsayan bir harita olduğu için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı