wakeupp Megapat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #1 Merhabalar DCS world için en iyi klavye ayarları nedir? Klavye kontrollerinde uçağın kontrolu gerçekten çok yavaş ve hassas. Ayrıca joystick sabit kalıyor ben tekrar eski pozisyonuna sıfırlanmasını istiyorum. Bunun gibi çözümü var mıdır bunun? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2020
Merhabalar DCS world için en iyi klavye ayarları nedir? Klavye kontrollerinde uçağın kontrolu gerçekten çok yavaş ve hassas. Ayrıca joystick sabit kalıyor ben tekrar eski pozisyonuna sıfırlanmasını istiyorum. Bunun gibi çözümü var mıdır bunun?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.615 Makaleler 21 Çözümler 97 29 Temmuz 2020 #2 Klavye de hassasiyet ayarı yok alışacaksın mecbur. Artı 0 Eksi
KS KS wakeupp Megapat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #3 FalconPolat dedi: Klavye de hassasiyet ayarı yok alışacaksın mecbur. Genişletmek için tıkla... Tıklanabilir kokpitlerde kamerayı ayarlayabilir miyim peki mouse ile Zoom yapmak sağ tıka basılı tutarken kamerayı oynatmak istiyorum ayarlayabilir miyim Artı 0 Eksi
FalconPolat dedi: Klavye de hassasiyet ayarı yok alışacaksın mecbur. Genişletmek için tıkla... Tıklanabilir kokpitlerde kamerayı ayarlayabilir miyim peki mouse ile Zoom yapmak sağ tıka basılı tutarken kamerayı oynatmak istiyorum ayarlayabilir miyim