Asayls Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 295 24 Aralık 2022 #1 Steam'den mi yoksa kendi internet sitesinden mi indirilmeli? Hangisi daha iyi olur?
cakirtas.eymen Femtopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 45 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #2 STEAM
Dada566 Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #3 cakirtas.eymen dedi: Steam Genişletmek için tıkla... Peki Steam'den indirirsem kendi sitesindeki free trialları kullanabilir miyim ilk defa indireceğim ve uçak almak istemiyorum
cakirtas.eymen dedi: Steam Genişletmek için tıkla... Peki Steam'den indirirsem kendi sitesindeki free trialları kullanabilir miyim ilk defa indireceğim ve uçak almak istemiyorum
cakirtas.eymen Femtopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 45 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #4 Dada566 dedi: Peki Steam'den indirirsem kendi sitesindeki free trialları kullanabilir miyim ilk defa indireceğim ve uçak almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Free tailleri dcsnin sitesinden alıp launcerinden indirmen lazım.
Dada566 dedi: Peki Steam'den indirirsem kendi sitesindeki free trialları kullanabilir miyim ilk defa indireceğim ve uçak almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Free tailleri dcsnin sitesinden alıp launcerinden indirmen lazım.