Çözüldü DCS World'ün ücretsiz modu var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Marcellus33

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Merhaba, Microsoft Flight Simulator 2024 oynayan birisiyim normalde yolcu uçağı sürmekteyim yakında Flight joystickde alacağım ancak hava kuvvetlerine de gönül vermiş birisi olarak da haliyle insan savaş uçaklarını da kullanmak istiyor. DCS World buna en uygun oyunlardan birisi ancak Steam üzerinden indirirken uçakları ek içerik olarak sattıklarını fark ettim ve F-16C'nin 80 dolar olduğunu gördüm tabii ki bu büyük bir meblağ.

Özetle, DCS World için ücretsiz modlar mevcut mudur? İnternette araştırdığımda hiç denk gelmedim ve güvenemedim en azından bu konu hakkında bilgi sahibi birisi varsa hem bilgilendirebilirse hem de kaynak sunabilirse çok sevinirim.

Çözüm
Multiplayer olmadan keyifli olmaz. MSFS de F35 modu var. Onu oyna ya da p3D indirebilirsin. Onda F16 var. Dcs illaki yapacağım diyorsan birkaç ücretsiz uçak, onlarla idare etmek durumundasın.
Multiplayer olmadan keyifli olmaz. MSFS de F35 modu var. Onu oyna ya da p3D indirebilirsin. Onda F16 var. Dcs illaki yapacağım diyorsan birkaç ücretsiz uçak, onlarla idare etmek durumundasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Multiplayer için illaki o paraları vermek zorundayım yani anladığım kadarıyla doğru mu? War Thunder gibi oyunların mekaniği nasıl? Bilginiz var mı? DCS World'e yaklaşacak o zevki verecek bir oyun var mı?

P3D oyunun kendisi mi yoksa mod gibi bir şey mi baktım ama anlayamadım.

War Thunder'ın gerçekçilik ile uzaktan yakınla bir alakası yok dcsnin yerini asla tutmaz tamamen arcade bir oyun p3D de F16 dcs kalitesinde ve kendi içeriği yapımcısı zaten Lockheed Mart'in p3D'nin fakat multiplayeri yok ilk aldığınızda isteklerinizi karşılayamabilir grafikleri olsun havaalanı kalitesi olsun eksik diyebilirim yani kısacası gidip o parayı vermeye mahkumsunuz dcs de.

MSFS 2024'te mekaniği realize edebileceğim modlar bulabilir miyim peki biraz araştırmalara girsem? Bu mümkün mü? P3D'i deneyeceğim en azından hevesim kursağımda kalmasın. son sorumda buydu. Cevapların için teşekkür ederim.

Bilmiyorum siz kendiniz araştırırsınız P3D yi deneyin tatmin edecektir F16 kullanma isteğinizi.

DCS World, 2 aşamalı doğrulaması aktif hesaplara F-16C BL50'yi 14 gün deneme veriyor. Steam mağazasında böyle bir özellik mevcut değil eğer ki DCS World'u kendi sitesinden indirip 2 aşamalı doğrulamayıda aktif ederseniz "Modules" kısmında F-16C BL50'yi 14 günlüğüne deneyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• image (51).png
    136,4 KB · Görüntüleme: 49

Teşekkür ederim, deneyeceğim Flight Joystick'i alınca.

Eğer DCS'de F-16 için o kadar para vermek istemezseniz Falcon BMS 4.37 öneririm, tamamen ücretsiz olarak erişebiliyorsunuz, F-16 üzerine kurulmuş bir simulator fakat yakın zamanda F-15C tamamen kullanılabilir hale getirildi, Harrier, Tornado ve F4'ler de uçurulabilir durumda ama henüz F-16 ve F-15 kadar detaylandırılmadı. Hatta asıl amacınız F-16 ile uçmak ise, F-16 özelinde DCS'den daha iyi durumda olduğunu söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…