Merhaba, Microsoft Flight Simulator 2024 oynayan birisiyim normalde yolcu uçağı sürmekteyim yakında Flight joystickde alacağım ancak hava kuvvetlerine de gönül vermiş birisi olarak da haliyle insan savaş uçaklarını da kullanmak istiyor. DCS World buna en uygun oyunlardan birisi ancak Steam üzerinden indirirken uçakları ek içerik olarak sattıklarını fark ettim ve F-16C'nin 80 dolar olduğunu gördüm tabii ki bu büyük bir meblağ.
Özetle, DCS World için ücretsiz modlar mevcut mudur? İnternette araştırdığımda hiç denk gelmedim ve güvenemedim en azından bu konu hakkında bilgi sahibi birisi varsa hem bilgilendirebilirse hem de kaynak sunabilirse çok sevinirim.
Multiplayer olmadan keyifli olmaz. MSFS de F35 modu var. Onu oyna ya da p3D indirebilirsin. Onda F16 var. Dcs illaki yapacağım diyorsan birkaç ücretsiz uçak, onlarla idare etmek durumundasın.
Eğer Dcs'de F-16 için o kadar para vermek istemezseniz falcon bms 4.37 öneririm, tamamen ücretsiz olarak erişebiliyorsunuz, F-16 üzerine kurulmuş bir Simulator fakat yakın zamanda F-15C tamamen kullanılabilir hale getirildi, harrier, tornado ve F4'ler de uçurulabilir durumda ama henüz F-16 ve F-15 kadar detaylandırılmadı. Hatta asıl amacınız F-16 ile uçmak ise, F-16 özelinde Dcs'den daha iyi durumda olduğunu söyleyebilirim.
Sanırım artık ücretsiz değil kurulum yaparken şu hatayı alıyorum;
Biraz araştırdımda sanırım Steam'den falcon 4.0 adlı oyunu satın almam gerekiyor. Oyunda 5,79 dolar. Yanlış bir şeye bakıyorsam bilgilendirebilir misiniz?
Biraz araştırdımda sanırım Steam'den falcon 4.0 adlı oyunu satın almam gerekiyor. Oyunda 5,79 dolar. Yanlış bir şeye bakıyorsam bilgilendirebilir misiniz?
Normalde falcon 4'ün exe isimli rastgele bir dosya kullanılarak kurulabiliyordu, kaldırılmış olabilir. Falcon 4 üzerine olan bir mod zaten BMS. Yine de youtube üzerinden bakmanızı tavsiye ederim, Falcon 4'ü almadan veya indirmeden kurulum yapmanız mümkün. Discord veya Skype vs. verebilirseniz BMS için daha detaylı yardımcı olabilirim, bana da uçuş arkadaşı lazım zaten
Normalde falcon 4'ün EXE isimli rastgele bir dosya kullanılarak kurulabiliyordu, kaldırılmış olabilir. Falcon 4 üzerine olan bir mod zaten bms. Yine de YouTube üzerinden bakmanızı tavsiye ederim, falcon 4'ü almadan veya indirmeden kurulum yapmanız mümkün. Discord veya Skype vs. verebilirseniz bms için daha detaylı yardımcı olabilirim, bana da uçuş arkadaşı lazım zaten
Discord malum olaydan dolayı maalesef artık yok ancak dilerseniz Skype dilerseniz Instagram dilersenizde WhatsApp üzerinden konuşabiliriz. Şuanda evde değilim akşam dilerseniz dilediğiniz adresi sizinle paylaşabilirim.
Not: Henüz Flight Joystick'i almış değilim, dilerim ki doğum günü hediyesi olarak alınacak 2 şubatı sabırsızlıkla beklemekteyim
Discord malum olaydan dolayı maalesef artık yok ancak dilerseniz Skype dilerseniz Instagram dilersenizde WhatsApp üzerinden konuşabiliriz. Şuanda evde değilim akşam dilerseniz dilediğiniz adresi sizinle paylaşabilirim.
Not: Henüz Flight Joystick'i almış değilim, dilerim ki doğum günü hediyesi olarak alınacak 2 şubatı sabırsızlıkla beklemekteyim
Tabii paylaşayım hocam ancak bugün çok zor gibi saatte geç oldu malum. Staj, dershane spor diye diye zaman kalmadı. Dilerseniz yarın halledelim olur mu?
Tabii paylaşayım hocam ancak bugün çok zor gibi saatte geç oldu malum. Staj, dershane spor diye diye zaman kalmadı. Dilerseniz yarın halledelim olur mu?