DCS'e başlamak zor mu?

Daha fazla  
3000 saat War Thunder oynadıktan sonra "acaba DCS World oynamaya mı başlasam la?" diye bir düşünde geldi. İnternette bolca içeriklerini gördüğüm DCS nasıl oynanır zerre bilmiyorum bu yüzden oynayan birinden öğrenilmesinin zor olup olmadığının cevabını almak istedim ve bu foruma sorma kararı aldım.
Örneğin aracı kontrol etmek için aracın içindeki kontrollere basmam mı lazım yoksa düz klavye kontrolu var mı? Bunun gibi sorularım var.

Merak varsa, sabırlıysanız denenebilir. Bazı durumlarda klavye yetersiz kalıyor, mouse ile kokpit içine müdahale etmeniz gerekiyor. Ve Joystick yoksa elinizde daha fazla zorlanırsınız. Uzun süreler pratik ve eğitim yapmaya dayalı bir simulasyon. Başlangıç için F-16 tercih edebilirsiniz.

Merak varsa, sabırlıysanız denenebilir. Bazı durumlarda klavye yetersiz kalıyor, mouse ile kokpit içine müdahale etmeniz gerekiyor. Ve Joystick yoksa elinizde daha fazla zorlanırsınız. Uzun süreler pratik ve eğitim yapmaya dayalı bir simulasyon. Başlangıç için F-16 tercih edebilirsiniz
Oynamaktan vazgeçtim. Oyunda araç çeşitleri az + olarak bir araç için istenilen fiyat gereksiz pahalı sanırım War Thunder ile devam edicez. :)

Oynamaktan vazgeçtim. Oyunda araç çeşitleri az + olarak bir araç için istenilen fiyat gereksiz pahalı sanırım War Thunder ile devam edicez. :)
War Thunder ile çok çok farklı alanlardalar zaten. İlla ki DCS denemek isterseniz DCS'yi kendi sitesinden indirdiğinizde ücretsiz şekilde deneme imkanı sunuyor araç ve haritalar için. Tek bir uçak üzerinde yoğunlaşmak ilk başlangıç için en mantıklısı zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı