DD Modunda Yazdırılan Linux Mint İkinci USB'yi Okumuyor

There is no media in the specified device. diyor ne yapmam gerek?
Windows üzerinde Rufus'ta herhangi bir dağıtımı ISO Hybrid yazdırıp, dosya yöneticisinden birimi normal olarak NTFS veya FAT32'ye biçimlendirmeyi denedin mi?
İlk defa duyuyorum.

GNU/Linux yüklü mü bilgisayarda?
Yüklüyse GParted üzerinden gidelim.
USB'yi düzelteceğim diye yanlışlıkla sistemi çökertmiştim.. Sonuç formatla windows yüklemem oldu, USB düzeltebilirsem tekrar linux geçmek istiyorum.

GNU/Linux yüklü mü bilgisayarda?
Yüklüyse GParted üzerinden gidelim.
Eğer bir USB bulup linux yükleyebilirsem size ulaşırım. Bir ihtimal bozulsa bile gparted üzerinden kurtarılması mümkün müdür?

Eğer bir USB bulup linux yükleyebilirsem size ulaşırım. Bir ihtimal bozulsa bile gparted üzerinden kurtarılması mümkün müdür?
Fiziksel hasar aldıysa (kısa devre gibi) geri dönüşü yok.
Elektronikçi bakması lazım. USB bellek tamir edeni duymadım.

Fiziksel hasar aldıysa (kısa devre gibi) geri dönüşü yok.
Elektronikçi bakması lazım. USB bellek tamir edeni duymadım.
Teşekkürler yardımınız için kısa süre içerisinde götürebilirsem elektronikçiye götüreceğim.
Önce komut satırını açıp, ardından USB belleği takmayı denedin mi? Daha sonra diskpart.exe komutunu çalıştınca, aygıtlar listelenmiyor mu?
Listeleniyor, seçebiliyorum fakat clean ve create partition primary yapınca çalışmıyor clean yapınca aynı şekilde içinde bir medya yok vs. diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…