nefsdead Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Kasım 2020 #11 OzgunP dedi: Şunu dene bakalım. HP USB Disk Storage Format Tool Eski HP Bilgisayarları ve USB Sürücüleri İçin Ücretsiz Bir Biçimlendirme Aracı hp-usb-disk-storage-format-tool.softonic.com.tr Genişletmek için tıkla... There is no media in the specified device. diyor ne yapmam gerek? Wolf_263 dedi: Windows üzerinde Rufus'ta herhangi bir dağıtımı ISO Hybrid yazdırıp, dosya yöneticisinden birimi normal olarak NTFS veya FAT32'ye biçimlendirmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... İlk defa duyuyorum.
OzgunP dedi: Şunu dene bakalım. HP USB Disk Storage Format Tool Eski HP Bilgisayarları ve USB Sürücüleri İçin Ücretsiz Bir Biçimlendirme Aracı hp-usb-disk-storage-format-tool.softonic.com.tr Genişletmek için tıkla... There is no media in the specified device. diyor ne yapmam gerek? Wolf_263 dedi: Windows üzerinde Rufus'ta herhangi bir dağıtımı ISO Hybrid yazdırıp, dosya yöneticisinden birimi normal olarak NTFS veya FAT32'ye biçimlendirmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... İlk defa duyuyorum.
W Wolf_263 Picopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 127 30 Kasım 2020 #12 nefsdead dedi: İlk defa duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Yazılmasını sonuna kadar beklemene gerek yok. Deneme yaptın mı? Sonuç nedir?
nefsdead dedi: İlk defa duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Yazılmasını sonuna kadar beklemene gerek yok. Deneme yaptın mı? Sonuç nedir?
nefsdead Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Kasım 2020 #13 Wolf_263 dedi: Yazılmasını sonuna kadar beklemene gerek yok. Deneme yaptın mı? Sonuç nedir? Genişletmek için tıkla... USB görmüyor.
Wolf_263 dedi: Yazılmasını sonuna kadar beklemene gerek yok. Deneme yaptın mı? Sonuç nedir? Genişletmek için tıkla... USB görmüyor.
W Wolf_263 Picopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 127 30 Kasım 2020 #14 GNU/Linux yüklü mü bilgisayarda? Yüklüyse GParted üzerinden gidelim.
nefsdead Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Kasım 2020 #15 Wolf_263 dedi: GNU/Linux yüklü mü bilgisayarda? Yüklüyse GParted üzerinden gidelim. Genişletmek için tıkla... USB'yi düzelteceğim diye yanlışlıkla sistemi çökertmiştim.. Sonuç formatla windows yüklemem oldu, USB düzeltebilirsem tekrar linux geçmek istiyorum.
Wolf_263 dedi: GNU/Linux yüklü mü bilgisayarda? Yüklüyse GParted üzerinden gidelim. Genişletmek için tıkla... USB'yi düzelteceğim diye yanlışlıkla sistemi çökertmiştim.. Sonuç formatla windows yüklemem oldu, USB düzeltebilirsem tekrar linux geçmek istiyorum.
W Wolf_263 Picopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 127 30 Kasım 2020 #16 Kısır döngü oluşmuş. Bir ihtimal USB bellek bozulmuş olabilir. Yine aklında olsun.
nefsdead Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Kasım 2020 #17 Wolf_263 dedi: GNU/Linux yüklü mü bilgisayarda? Yüklüyse GParted üzerinden gidelim. Genişletmek için tıkla... Eğer bir USB bulup linux yükleyebilirsem size ulaşırım. Bir ihtimal bozulsa bile gparted üzerinden kurtarılması mümkün müdür?
Wolf_263 dedi: GNU/Linux yüklü mü bilgisayarda? Yüklüyse GParted üzerinden gidelim. Genişletmek için tıkla... Eğer bir USB bulup linux yükleyebilirsem size ulaşırım. Bir ihtimal bozulsa bile gparted üzerinden kurtarılması mümkün müdür?
W Wolf_263 Picopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 127 30 Kasım 2020 #18 nefsdead dedi: Eğer bir USB bulup linux yükleyebilirsem size ulaşırım. Bir ihtimal bozulsa bile gparted üzerinden kurtarılması mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Fiziksel hasar aldıysa (kısa devre gibi) geri dönüşü yok. Elektronikçi bakması lazım. USB bellek tamir edeni duymadım.
nefsdead dedi: Eğer bir USB bulup linux yükleyebilirsem size ulaşırım. Bir ihtimal bozulsa bile gparted üzerinden kurtarılması mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Fiziksel hasar aldıysa (kısa devre gibi) geri dönüşü yok. Elektronikçi bakması lazım. USB bellek tamir edeni duymadım.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 30 Kasım 2020 #19 Önce komut satırını açıp, ardından USB belleği takmayı denedin mi? Daha sonra diskpart.exe komutunu çalıştınca, aygıtlar listelenmiyor mu?
Önce komut satırını açıp, ardından USB belleği takmayı denedin mi? Daha sonra diskpart.exe komutunu çalıştınca, aygıtlar listelenmiyor mu?
nefsdead Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Kasım 2020 #20 Wolf_263 dedi: Fiziksel hasar aldıysa (kısa devre gibi) geri dönüşü yok. Elektronikçi bakması lazım. USB bellek tamir edeni duymadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımınız için kısa süre içerisinde götürebilirsem elektronikçiye götüreceğim. OzgunP dedi: Önce komut satırını açıp, ardından USB belleği takmayı denedin mi? Daha sonra diskpart.exe komutunu çalıştınca, aygıtlar listelenmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Listeleniyor, seçebiliyorum fakat clean ve create partition primary yapınca çalışmıyor clean yapınca aynı şekilde içinde bir medya yok vs. diyor.
Wolf_263 dedi: Fiziksel hasar aldıysa (kısa devre gibi) geri dönüşü yok. Elektronikçi bakması lazım. USB bellek tamir edeni duymadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımınız için kısa süre içerisinde götürebilirsem elektronikçiye götüreceğim. OzgunP dedi: Önce komut satırını açıp, ardından USB belleği takmayı denedin mi? Daha sonra diskpart.exe komutunu çalıştınca, aygıtlar listelenmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Listeleniyor, seçebiliyorum fakat clean ve create partition primary yapınca çalışmıyor clean yapınca aynı şekilde içinde bir medya yok vs. diyor.