Arkadaşım bana yaşadığı sorunu video ile anlattı. Müsait olmadığı için onun yerine ben atıyorum. Sizce bunun çözümü nedir? @MayCrasH Önceden yardımcı olmuştu ama geçici çözüm oldu sanırsam. Bu konuda söylenenleri yapmış ancak şuan yine aynı sorunu yaşıyor. Elindeki SSD'deki LoL'ü HDD'ye aktarmış LoL açılmamış.
Arkadaşlar bilgisayarımın D kısmındaki uygulamaları açamıyorum. Örneğin Steam'a tıklıyorum açılmıyor, tekrar yükleyin diyor. Başka bir uygulamada da aynı sorunu yaşıyorum. Çözümünü bilen var mı?
www.technopat.net
Videoyu yükleyemedim önemli olan 2 detay var. Birisi bu. Steam açılırsa böyle oluyormuş ve hiçbir şey çalışmıyormuş. Steam açılınca görev çubuğundaki ikonlar da kayboluyormuş.
İkinci detay ise Steam açılınca %100 CPU kullanımı oluyor. Kapatınca ise normalde dönüyor.
Düzelmiyor denedi. Steam'i SSD'ye aktardı ve sorunsuz çalıştı. Ancak HDD'de bu resimdeki gibi oluyor ve ikonlar kayboluyor görev çubuğunda. Ve %100 CPU kullanımı. HDD bozuk mu yoksa yazılımsal bir sorun mu?
Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı? @MayCrasH Dostum fikrin var mı? @Tolga Samet @BilgisayarKurdu @Asım Demir @Recep Baltaş @Ali Güngör