4 436481 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 282 Çözümler 4 24 Temmuz 2022 #1 D'deki eski Windows'u silmeye çalışınca "Creator owner size izin vermelidir." diyor. Ne yapmam lazım?
D'deki eski Windows'u silmeye çalışınca "Creator owner size izin vermelidir." diyor. Ne yapmam lazım?
Çözüm 4 4 436481 24 Temmuz 2022 Yener K. dedi: Yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam aslında D'deki Windows bozuk. Videodaki CMD yöntemiyle yapınca işletim sistemi çıkmıyor direkt klasör olarak silmek istiyorum. Sorunu izin ayarlarını detaylı olarak değiştirmekle çözdüm. İyi günler.
Yener K. dedi: Yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam aslında D'deki Windows bozuk. Videodaki CMD yöntemiyle yapınca işletim sistemi çıkmıyor direkt klasör olarak silmek istiyorum. Sorunu izin ayarlarını detaylı olarak değiştirmekle çözdüm. İyi günler.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 24 Temmuz 2022 #2 436481 dedi: D'deki eski Windows'u silmeye çalışınca "creator owner size izin vermelidir." diyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Direkt Windows kurulumunda biçimlendirin silinmesi lazım. Artı 0 Eksi
436481 dedi: D'deki eski Windows'u silmeye çalışınca "creator owner size izin vermelidir." diyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Direkt Windows kurulumunda biçimlendirin silinmesi lazım.
KS KS 4 436481 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 282 Çözümler 4 24 Temmuz 2022 #3 delikarga dedi: Direkt Windows kurulumunda biçimlendirin silinmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Yedekleme yapacağım için biçimlendirmeyeceğim. Artı 0 Eksi
delikarga dedi: Direkt Windows kurulumunda biçimlendirin silinmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Yedekleme yapacağım için biçimlendirmeyeceğim.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #4 Yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
IRCplus Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #5 disk Temizleme aracı ile temizlenir başlat çalıştır : %windir%\system32\cleanmgr.exe Windows kalıtı ve gereksiz dosyaları siler. Artı 0 Eksi
disk Temizleme aracı ile temizlenir başlat çalıştır : %windir%\system32\cleanmgr.exe Windows kalıtı ve gereksiz dosyaları siler.
KS KS 4 436481 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 282 Çözümler 4 24 Temmuz 2022 #6 Yener K. dedi: Yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam aslında D'deki Windows bozuk. Videodaki CMD yöntemiyle yapınca işletim sistemi çıkmıyor direkt klasör olarak silmek istiyorum. Sorunu izin ayarlarını detaylı olarak değiştirmekle çözdüm. İyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Yener K. dedi: Yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam aslında D'deki Windows bozuk. Videodaki CMD yöntemiyle yapınca işletim sistemi çıkmıyor direkt klasör olarak silmek istiyorum. Sorunu izin ayarlarını detaylı olarak değiştirmekle çözdüm. İyi günler.