1 168425 Kilopat Katılım 20 Mayıs 2017 Mesajlar 7 20 Mayıs 2017 #1 Selamlar arkadaşlar ben bugün bir D: dosyası oluşturdum ve buradaki alanı C: ye aktarmak istiyorum. Ancak Disk 0 ve Disk 1 olarak gözüküyor. Bunları birleştirmeden yapılabiliyor mudur acaba? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2017
Selamlar arkadaşlar ben bugün bir D: dosyası oluşturdum ve buradaki alanı C: ye aktarmak istiyorum. Ancak Disk 0 ve Disk 1 olarak gözüküyor. Bunları birleştirmeden yapılabiliyor mudur acaba? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
E Eden Dust Ziyaretçi 20 Mayıs 2017 #2 Eğer SSD ve HDD ikilisini kullanıyorsan alan aktarması yapamazsın bildiğim kadarıyla. Yani dostum en iyisi ayrılmamış alanı "D" diski ile birleştir.
Eğer SSD ve HDD ikilisini kullanıyorsan alan aktarması yapamazsın bildiğim kadarıyla. Yani dostum en iyisi ayrılmamış alanı "D" diski ile birleştir.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 20 Mayıs 2017 #3 Böyle bir şey mümkün değil çünkü iki farklı disk.
1 168425 Kilopat Katılım 20 Mayıs 2017 Mesajlar 7 20 Mayıs 2017 #4 Tamamdır yaptım ancak bir sorum daha olacak o da c: dosyasındakileri d: ye aktarmak istiyorum hangi dosyalar c: de kalmalı?
Tamamdır yaptım ancak bir sorum daha olacak o da c: dosyasındakileri d: ye aktarmak istiyorum hangi dosyalar c: de kalmalı?