DDI sürümü yükseltme

NuteLya

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Mir4 diye bir oyun var mobil olarak da oynayabiliyorsunuz. Bu oyunu dizüstü bilgisayarım da açmaya çalıştığımda " DX11 feature level 10.0 is required to run the Engine " hatası alıyorum. Araştırdım bütün her şeyi denedim ancak çözüme ulaşamadım. Sistem ddı sürümü 10 yazıyor. Ancak DxDiag komutunda DirectX sürümü 11 gözüküyor. Bu oyunu çalıştırmak için ddı sürümünü yükseltebilir miyiz? Ya da mobilde bile çalışabilen bir oyunu bu cihazda nasıl oynayabilirim? MEmu tarzı programları denedim ancak oyun tarafından engellenmiş. Yardımcı olursanız sevinirim.
GeForce 9300M GS.
Intel(r) Pentium(R) Dual CPU T2390 @ 1.86GHz (2cpus), - 1, 9GHz.

Son düzenleyen: Moderatör:

O işletim sisteminin ddi sürü müdür? Ekran kartın nedir? Şimdi gördüm ekran kartını 1 dakikaya dönerim

Ekran kartınız DX 10 olduğu için açmıyor olabilir

O işletim sisteminin ddi sürü müdür? Ekran kartın nedir? Şimdi gördüm ekran kartını 1 dakikaya dönerim

Ekran kartınız DX 10 olduğu için açmıyor olabilir
Peki DX11 yapabilir miyiz? Nasıl giriş sağlayabilirim oyuna farklı bir yol var mı?

Sistem gereksinimleri kısmında ne istediği yazıyor. Cihazınız eski o yüzden açmıyor.

Memu açmıyorsa farklı bir EMU deyenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…