Çözüldü DDNS nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Daha fazla  
Arkadaşlar DDNS'i her yerde görüyorum ama ne işe yaradığı konusunda hiçbir bilgiye sahip değilim. Bu DDNS bağlantı kalitesi ve ping açısından iyi gelir mi? Eksileri-Artıları nelerdir?

Çözüm
DDNS Dinamik DNS'in kısaltmasıdır. Statik IP'ye sahip olmayan kullanıcılar DDNS kullanarak port açabiliyorlar, istenen cihaza uzaktan erişim sağlayabiliyorlar, kısaca statik IP ile yapabileceğiniz hemen hemen çoğu şeyi DDNS ile statik IP'ye para vermeden yapabiliyorsunuz.
DDNS kullanmanın ping konusunda veya bağlantı kalitesi konusunda bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum. DNS ile ilgili sıkıntılarınız varsa CloudFlare DNS deneyebilirsiniz.
DDNS Dinamik DNS'in kısaltmasıdır. Statik IP'ye sahip olmayan kullanıcılar DDNS kullanarak port açabiliyorlar, istenen cihaza uzaktan erişim sağlayabiliyorlar, kısaca statik IP ile yapabileceğiniz hemen hemen çoğu şeyi DDNS ile statik IP'ye para vermeden yapabiliyorsunuz.
DDNS kullanmanın ping konusunda veya bağlantı kalitesi konusunda bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum. DNS ile ilgili sıkıntılarınız varsa CloudFlare DNS deneyebilirsiniz.

Çözüm
Çok sağolun fazlasıyla açıklayıcı oldu. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…